hitman 352 Napisano Maj 25, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da, al' ovo je za Beograd... Sto znaci da ce u planini da bude josh gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman-e, peraja spremna, a podmornica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 25, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, al' ovo je za Beograd... Sto znaci da ce u planini da bude josh gore Sva voda ima da se slije u dolinu, nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 25, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitman-e, peraja spremna, a podmornica? Podmornica je tu negde u grupi, sa drz-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 25, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ma nemaju oni pojma...menjaju svaki dan prognozu.Al bolje da je kisa nego prasina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva prognoza. Nema datuma :D Daj link, ovi su ili jedini ludi ili jedini pametni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 25, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 25, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vecerasnje trasiranje! Bilo je kao u crtanom filmu! Zextreme & Jimmy 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 25, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trasa je ustvari sa CARTOONNETWORK-a skinuta!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Op op! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma nemaju oni pojma...menjaju svaki dan prognozu.Al bolje da je kisa nego prasina U slucaju kise pravimo after party i guramo dok ne stane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma nemaju oni pojma...menjaju svaki dan prognozu.Al bolje da je kisa nego prasina U slucaju kise pravimo after party i guramo dok ne stane. Ja sam vec poceo da vezbam lezanje u blatu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim dusek na naduvavanje u svakom slucaju @alex... ne znam dal znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cu vam bar spremiti sena da vam bar bude meko ako vec na vlagu nemogu da uticem !!! Mislim da znas koji je sremac u pitnju, jedan veliki glavonja iz Dovanovaca. Bili smo zajedno skoro u Bajk baru kod malog Milana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A taj! Lepo smo mu rekli da pusti brkove, onda bi ga zvali brka . Finalno peglanje navigacionih orijentira je u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan O Š T R E Nj E ! Zahvalio bih se nasem prijatelju AnteK-u na svesrdnoj pomoci u nasoj potrazi za gumama. Nadam se da cemo nekom drugom pilikom ostvariti saradnju. A, VEEEEELIKO H V A L A, ovoga puta dugujemo nasem prijatelju, gospodinu Gaboru Sagmajsteru, koji je reagovao brzinom svetlosti, bas onako kako vozi na Dakaru. Sve, od prvog poziva, preko nabavke i slanja paketa, se desilo u roku - danas za sutra! Gabore, hvala jos jednom! Bice nam svima darago ako ostvarite Vasu zelju da nam se pridruzite na jednoj od nasih voznji. ps. Jageru, ti si kriv za sve !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa ko da je Mitas sponzor dogadjaja... I moja zadnja je jos sveza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa ko da je Mitas sponzor dogadjaja... I moja zadnja je jos sveza Mitas, prijatelj kucnog budzeta P.S. STenerashi, mi smo spremni da vas oduvamo kao i obicno na nasoj najvecoj oficijalnoj voznji (AT vs. ST) .. a vi? Zahvalio bih se nasem prijatelju AnteK-u na svesrdnoj pomoci u nasoj potrazi za gumama. Nadam se da cemo nekom drugom pilikom ostvariti saradnju. Antek hvala ti mnoooogo. Na zalost, ova kombinacija je ispala mnogo efikasnija ovog puta, tako da smo batalili sve duge opcije .. Takodje puno hvala Gaboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan P.S. STenerashi, mi smo spremni da vas oduvamo kao i obicno na nasoj najvecoj oficijalnoj voznji (AT vs. ST) .. a vi? A oni su kao i obicno spremni da cestitaju boljima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opa šta se ovdje vozi ja dobio informaciju da netrebaju baš neke posebne gume pa sam mislio skinuti mitasa a stavit K60 radi samog dolaska do početne točke jer ću imat dosta asvalta pa da mi ne zuje a ovi se spremaju koda će biti blata dozavrata u najmanju ruku daćemo izgledati ovako nekako... hahahaha (Powered by frubar.net) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opa šta se ovdje vozi ja dobio informaciju da netrebaju baš neke posebne gume pa sam mislio skinuti mitasa a stavit K radi samog dolaska do početne točke jer ću imat dosta asvalta pa da mi ne zuje Matori, ako imash cepove, zadrzi ti cepove .. Kepo je bio kulturan, nije hteo da te plasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 26, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Mikku je tesko pratiti kad je na lubenicama, sta ce sad da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 26, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan BeLka u opaNci!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ps. Jageru, ti si kriv za sve !! Ako, ako... navikao sam ja da budem krivac za sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...