nikola92 32 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem Kle 1995 i mladje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti jedan prelep tu na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77909-kawasaki-kle-500-97/page__p__1250514__hl__kawasaki+kle__fromsearch__1#entry1250514 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan evo ti jedan prelep tu na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77909-kawasaki-kle-500-97/page__p__1250514__hl__kawasaki+kle__fromsearch__1#entry1250514 znam za njega otiso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Meni stiže za par dana KLE iz Švajcarske. Ali 1992. je godište. Ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Meni stiže za par dana KLE iz Švajcarske. Ali 1992. je godište. Ako te zanima... ja trazim 1995 i mladje zbog magneta jer je na tim modelima zamenjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Nudim, KLR650C, ispod cene. Dajem ga za 1500e, 1998god, toliko dobijam u zameni za veci-skuplji. Zamena je ovih dana pa ako te zanima, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Nudim, KLR650C, ispod cene. Dajem ga za 1500e, 1998god, toliko dobijam u zameni za veci-skuplji. Zamena je ovih dana pa ako te zanima, javi. ok druze hvala video sam tvoj motor u oglasniku ali samo bi uzeo kle-a sbog registracije prvenstveno a i odrzavanja novac mi je presudan student sam pa mi je svaki dinar vazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano April 23, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nudim, KLR650C, ispod cene. Dajem ga za 1500e, 1998god, toliko dobijam u zameni za veci-skuplji. Zamena je ovih dana pa ako te zanima, javi. ok druze hvala video sam tvoj motor u oglasniku ali samo bi uzeo kle-a sbog registracije prvenstveno a i odrzavanja novac mi je presudan student sam pa mi je svaki dinar vazan o kako gresis sinak, klr ti je i kle za grad i klx malo za ofroad a sto se tice odrzavanja evo mislojenja majstora: "KLR 650 je verovatno najbolji i najtrajniji agregat u klasi....problem je nastao kod spanera lanca antivibracionog vratila...koje vlasnici ili serviseri previse zategnu i iskrive lim, koji posle sprecava da spaner odradi svoje...inace isti lanac iz KLRa kad se izvadi motor trese ko KLX...dakle odrzavanje kako treba i skoro da je neunistiv....nema problem sa dekompresorom kao KLX, nema problem sa klackalicama i bregastom , kao DR, nema problem sa gornjom pesnicom kao XT, nema problem sa ventilima i klackama kao TT..." Kawasaki KLR ti je u sastavu marinaca : nemoj mnogo da mislis klr je mnogo bolji i svestraniji motor od kle-a a cena za ovaj iz 1998 je vise nego povoljana. Neznam coveka al znam da imam para sad i da kupujem motor odma bi ga uzeo. p.s. polako razmisli raspitaj se jos okolo ali stvarno si dobio ponudu koja se ne propusta, jes da je registracija malo skuplja ali zato voznja u sumi to nadoknadjuje. Sa KLE om samo po asfaltu do kafica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 23, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...još jedan znalac... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem Kle 1995 i mladje Pozdrav,citam sta trazis pa ti preporucujem ovog:http://www.mojauto.rs/polovni-motori/927956_Kawasaki_KLE-_1995_god covek ga dobro odrzava a i moj je drug. :-)) Ja ga vozio,odlican je.Razlog prodaje je sto zeli veceg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano April 23, 2012 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ...još jedan znalac... ne vidim ni jedan protiv argument, ja nisam reko da je KLE los nego da je KLR svestraniji dobar za asfalt a sije KLE-a na off-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad uzmes u obzir da KLE trosi mnogo vise dodje ti da ces i ustedeti (Spomenuo si da si student i cenu registracije)vozeci KLR! Moj glas za KLR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem Kle 1995 i mladje ja odlucio sta cu a vi kako ocete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, koliko onda trosi KLR? Moj kle trosi 4.5l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma klr verovatno ni ne trosi....opusteno ce ga ubediti da se predomisli Takodje mi je kle mizerno trosio, a slatko sam se navozao, iako je bio krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepo izgleda http://oglasnik.bjbikers.com/ads/kle-500-8/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepo izgleda http://oglasnik.bjbikers.com/ads/kle-500-8/ hvala zvao sam ali je motor 1994 a prvi put registrovan 1995 tako da nije u opticaju a i naso samu italiji kle jos samo da nadjem novac i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepo izgleda http://oglasnik.bjbi.../ads/kle-500-8/ hvala zvao sam ali je motor 1994 a prvi put registrovan 1995 tako da nije u opticaju a i naso samu italiji kle jos samo da nadjem novac i Kupujes motor bez para :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, koliko onda trosi KLR? Moj kle trosi 4.5l/100km Moj KLR trosi 4 litra. Eto ga sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...