mvSHOEI 267 Napisano April 21, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko gorepomenutu jaknu ili pantalone S velicine, ok ocuvanu, tekstilnu, zadovoljavajuceg kvaliteta tipa IXS, VAnucci,itd... Ponude mogu na pp ili na 0603448523 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 21, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se trenutno zatekla svajina jakna "IXON Capricious" pošto planira da je proda. Broj je 4 šta god to značilo. Obučena je jednom jer je moj paša nedugo posle kupovine jakne prodao motor. Na žalost mojoj ženi je kratka, te nismo uspeli da se ogrebemo za DŽ. Evo ti slika da vidiš o kom modelu je reč. Ako si zainteresovan na PP ti šaljem njihov broj telefona pa sa njima vidi za još neke informacije o jakni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jaknu i pantalone 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...