zika56 17302 Napisano April 20, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Potpukovik Goran Ostojić je bio pripadnik 63. Padobranske brigade (načelnik štaba). Poginuo je 1998. godine u borbi sa šiptarskim teroristima (u reonu Košare). U njegovu čast, svake godine se u Jagodini održava "kup" koji podrazumeva sporska takmičenja i okupljanja oko svih "delatnosti" kojima se Goran bavio (streljaštvo, padobranstvo, borilački sportovi, ... . Pored ostalog, Goran je bio i veoma aktivan "Bajker". Na prošlogodišnjem okupljanju u "defileu" je bilo preko hiljadu motora! Imao sam čast i zadovoljstvo da budem na čelu te kolone (sa zastavom Veterana 63. Padobranske). Očekujemo da ove godine okupljanje bude još uspešnije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Takvi ljudi nikada ne smeju da se zaborave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Takvi ljudi nikada ne smeju da se zaborave! ............a mozda ni tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu a vama svaka čast što ga čuvate od ljudskog zaborava, Bog srećom pamti ovakve rijetke ljude .Ja sam bio klinac od 20 godina i sa divljenjem sam ga gledao tog kobnog ljeta u Đakovici i okolini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Који су бендови у питању за петак и суботу ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17302 Napisano Maj 13, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pivarabip Postavljeno Danas, 22:51 PM Који су бендови у питању за петак и суботу ? Bio sam odsutan neko vreme i ne znam šta je sve (i sa kim ugovoreno). Proveriću sutra sa drugarima koji su angažovani oko organizacije, pa ću sve detalje da postavim ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17302 Napisano Maj 14, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Домаћин Motofest Jagodina Од мај 18. у 6:00по подне до мај 20. у 1:00пре подне [*]JAGODINA[*]18 i 19. maj, petak i subota, dvoriste Auto-moto saveza, MOTOFEST 3, 18h, sviraju: PETAK, 18h: 2MAINSTREAM EAT THIS JAM ABS (NIŠ) DR FAUST ALISTER BEND KOSA (NIŠ) SUBOTA, 18h: METAL WHIP (DESP) PARK TAČ REVOLUTION ( NIŠ) BLACK & WHITE DADO TOPIC & TIME ULAZ ZA MOTORE 400 DIN ZA OBA DANA OSTALI- PETAK 150 DIN, SUBOTA 250 DIN Ovaj program sam dobio od organizatora (motofest Jagodina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17302 Napisano Maj 27, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za priličnim zakašnjenjem da iznesem utiske sa ovog okupljanja. Okupljanje počelo još u petak po podne. Bilo gostiju iz Niša, Vranja, Leskovca, Aleksinca, Kruševca, Paraćina, Čačka, Užica, Valjeva, Beograda, N. Sada, Bora, Smedereva, Kragujevca, Kosovske Mitrovice, Raške, ..... . U subotu padobranski skokovi, defile kroz Jagodinu i polaganje cveća na spomenik Gorana Ostojića. U predivnom defileu učestvovalo više stotina motora. Zaista izvanredno druženje i muzika do duboko u noć. Ni najmanji incident. Ogromna pozitivna energija kod prisutnih. Evo par fotografija sa ove "manifestacije": Kolonu su predvodili Veterani 63. Padobranske (na čijem je čelu vozio sin Gorana Ostojića), zatim "Noćni Vukovi", pa M.K. "Ketna", .... ! (Powered by frubar.net) I nedelja je započela u odličnom raspoloženju. A onda smo dobili obaveštenje o tragediji u Banja Luci (udes aviona u kome je stradalo pet ljudi). Neki od nas su bili dobri prijatelji sa stradalima. Ja sam poznavao trojicu od njih. Prošle godine sam motorom putovao kod njih na obeležavanju slave Padobranskog Kluba B. Luka (Sveti Ilija) i tom prilikom sam se sa tim ljudima nezaboravno proveo. Dogovarali smo se da ove godine sve ponovimo. Nije se dalo. Deset članova Udruženja Veterana 63. Padobranske, otputovalo je u B. Luku i prisustvovalo sahrani stradalim drugarima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...