Jump to content

Moto Zajednica

pivarabip

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pivarabip

  • Rođendan 20.08.1992.

Contact Methods

  • MSN
    pivarabip@hotmail.com
  • Skype
    pivarabip

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Babusnica
  • Motocikl
    Kawasaki ninja 250r

Poslednji posetioci profila

4664 profile views

pivarabip's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Док не нађем мајстора ништа не могу да знам. Причао сам са Дулетом о оквирним ценама, међутим тада није хтео да ради. Видећу да га назовем поново ових дана. Опет, кажу када се исправи све, буде у фабричким толеранцијама. А пошто се ради о малој нинџи, не верујем да би правило проблеме (ако се добро уради). Знам ја шта је најбоље, али. . .
  2. Резервоар је добар, али црвен :). Генрално мотор пали и ради.
  3. Прво би морао да нађем мајсотра да погледа и каже шта мисли, па тек онда да стављам на папир. У питању је мала нинџа 250.
  4. Поздрав људи, Након 3 године од удеса, решио сам да покушам да поправим мотор. Први покушај пре годину ипо је био неуспешан, Харлејац ме је одбио за исправљање рама па сам одустао јер нисам знао где да идем. Ако знате некога ко проверено добро исправља рам, виљушке, гране био би захвалан.
  5. uvek je ulje tek menjano,i karbovi cisceni.Ja kad prodajem motor ne menjam ulje.A kad kupim menjam odmah. Уље, наравно, мењам одмах. Само кажем шта ми је власник рекао.
  6. Сутра ћу да се прошетам до вулканизера где сам мењао гуме да видим да ли зна неког механичара у Нишу кога бих могао да поведем да погледа са мном. Власник ми је рекао да је заменио филтере и уље. Питао сам га за карбураторе, рекао је да је све то сервисирано. Предња гума је ОК (барем шара нисам возио), задња је лошија. Дискови су ок, плочице нисам гледао. Као што рекох, потребно је да неко погледа ко се разуме. 11 година возим моторе, без потребе за сервисером.
  7. Мислим да сам скроз лепо рекао да мотор није за мене, и то из 2 разлога. Код шоклиног мотора се јасно види да су обе декле оштећене. Да је мењан волан, ручице, да је замењен хладњак, резервоар буџен. Због ових проблема, чисто сумњам да је у питању само клизање, јер сам и ја клизао. Није мотор само агрегат. Мотор можда и јесте супер, али за те паре, мени не одговара. За 3000е очекујем да мотор буде у фабричком стању, јер је нов коштао око 6000е. То је неко моје размишљање, можда нисам управу али отом потом.
  8. Што се тиче Шоклиног мотора, жени не одговара боја. Мени не одговара то што је падано, и то бар 2 пута. Тако да, без љутње. Фејзера ћу барем још једном гледати са неким искуснијим, пошто ја то нисам
  9. Једно је сигурно, не журим са куповином да касније не лупам главу. Искрено се и размишљам да ли је фејзер уопште мотор за мене јер сам пре тога возио мотор од 33 коња . Мотор изгледа пристојно. Имао је,вероватно, благи пад на леву страну пошто је мало изребан хладњак , декла,и пластика је била пукла али је то санирано. Топ је катастрофа, стављен са неког другог мотора, потребан му је или репарација или замена. По мени, највећи проблем је овде звецкање "exup" и наравно мора неко да проба мотор уместо мене. Кава је мања од фејзера, тако да би ми био и згоднији за градску вожњу. Што се тиче цене, била је ту негде око 2700/2800е не могу да се сетим тачно.
  10. Власник каже да има, али га није монтирао, за неки дан ће.
  11. Ја сам мислио да се подразумева да мотор буде хладан, али следећу пут ћу му нагласити да ме сачека хладан мотор. Није био скроз врућ, али је био загрејан. Човек је био на послу, тако да се није возио мотором већ га је загрејао за мене. Тешко је купити мотор, али га је још теже продати јер је ситуација таква каква је. 2600е му је фиксна цена. Мој први пик је кавасаки Z750s, али тренутно нема ниједан на огласима а да мени одговара. Био је један црни у Алексинцу али се он или продао или је човек одустао од куповине јер га већ 2 месеца нема, а број нисам уписао . Не журим нигде, тренутно разгледам. Ову јамаху ћу сигурно гледати још минимум једном са другаром, а ако он каже да је ок, видећу и неког механичара да доведем да погледа. Синоћ сам истраживао и то што се чује је екзап вентил тако да је потребан сервис истог. Ево још нека слика:
  12. Поздрав људи, јел зна неко ову јамаху у Нишу ? https://www.polovniautomobili.com/motori/9532545/yamaha-fazer-fzs-1000-fazer Данас сам био да је погледам, и кад сам отишао прво што сам уочио јесте да је била загрејана пре него што сам дошао, не знам само зашто !? Када ради у леру, чује се неко звецкање код издувних грана, мада власник каже да је то "нормално" !? човек се бави увозом мотора и делује, бар мени, скроз коректно. Такође, једна страна рама је испецкана овако:
  13. Видећемо шта ће бити. Тренутно ми је најбитније да смо ја и девојка добро. Тј. опорављамо се, јер је било поприлично опасно. Најбоље да се није ни догодило све ово, сад би се возикао, а овако. . . Дао сам случај некој агенцији из Ниша да то ради. Чини ми се да се зову "саобраћајне незгоде".
  14. Ево једна слика са удеса. И слике вила. Да ли могу да се исправе или не ? Да ли је паметно исправљање и да ли је сигурно уопште ? Читао сам различита мишљења.
  15. Хвала. Узећу неког адвоката сигурно. Човек нас поби ко мачке. Некако ми је спала кацига па сам мало ударио главом о земљу и имам делимичан прекид филма. 3 пута сам звао полицију, а не сећам се ниједном . Имамо снимке и лекарске налазе. Ок хвала. А како иде процена штете ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja