grof 624 Napisano April 20, 2012 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Auto je uvezen iz Belgije 2005 i od tada je na mom imenu, kad je uvežen imao je 89000km. Prvi sam vlasnik u Srbiji , registracija je istekla pre 2dana, ima ugrađen gas Lovato od Decembra 2010 koji je još u garanciji, boca je u mestu za rezervni točak. Na autu su alu felene sa 195/50/15 gumama, alarm Enforcer, radio CD/MP3 sa 4 sony explode zvučnika, spotski auspuh. Auto je redovno održavan , lepo radi nema nekih skrivenih mana. Zamena može za auto ili motor od 1000e i cena u zameni zavisi od toga koliko ste Vi realni. Razlog prodaje auta je razvod u kom moram suprugu da isplati za pola vrednosti auta . Auto je prešao 172000km. Od ulaganja u auto ima registracija, letva servo volana curi (polovna je 100e), treba uraditi servis u narednom periodu, i na jesen bi trebalo promeniti 2 gume. Cena je fixna 1850e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano April 21, 2012 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... a zvaćete me preko milana tarota.... vidim da broj telefona nisam ostavio... genije Br tel za one koji su možda zainteresovano 069650060 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano April 21, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ma Milanu se vec javila situacija i zainteresovanima je poslao tvoj broj. Mislim da je ovo super auto za te pare,i da ce brzo da ode...ako bas mora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan auto ko metak ,za tu lovu predobar...reci mi jel moze zamena za opel suzu uz doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 23, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh. Zar i ti u klub razvedenih ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Iako mi je potreban jos 1 auto u porodici nisam u mogucnosti ovog trenutka da ga priustim. Da jesam, trenutak ne bi razmisljao o ovom autu. Zaista retko komentarisem oglase ali ovaj auto mi se bas dopao, pravi motor u njemu za ok cenu. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Seicenta 1.1 2003.god i nudim doplatu... 064/212-2639 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Maj 14, 2012 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Auto prodat krajem prošlog meseca ... nažalost ja nisam bio dovoljno ažuran da to i ovde napišem, izvinjavam se svima na cimanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...