pospani 8 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xt125 x/r mladji brat od motora Yamaha xt 600/660 x/r. Kako je i sam proizvodjac naglasio to su motori slicnih karakteristika , iste vrstse motora (osim razlike u kubikazi) i to su motori koji su namijenjeni istoj ciljnoj grupi. Yamaha 125 zbog lakoce voznje je najzastupljeniji motor u auto skolama sirom Evrope Pravi motor za pocetnike , kakav sam i ja bio proslog ljeta Kroz sledecih nekoliko slika mozete sagledati malu evoluciju ovog "malog" motora . Nadam se da cete i Vi postaviti Vase slike i podijeliti Vasa iskustva vezana za ovu vrstu motora . Ovo nisu najnovije slike. Uskoro ce ih biti jos. Nadam se da cete i vi ubaciti vase slike pa cemo moci da ih uporedimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dvije najnovije slike mog ljubimca . Trenutno mi je ponestalo ideja za bilo kakve promjene ne njemu , ukoliko imate neku slobodno predlozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Opis Ako volite avanturu, na pravom ste mjestu. XT125R je napravljen da vas povede gdje ostali 125 ccm motocikli se ne bi usudili. Snažan on/off - road dizajn je rezultat desetljeća Yamahinog uspjeha na trkama. Ovjes dugog hoda sa prijateljskim 4-taktnim agregatom i električnim pokretanjem će vas oduševiti svaki put bilo da ste vikend vozač, ili svakodnevno koristite motocikl. Prave sposobnosti za vožnju na cesti i van nje Hlađen zrakom, 4-taktan, 1-cilindar, SOHC Dizajn, koji će vas povesti bilo kuda, odličan za grad ili selo Veliko odstojanje od tla Motokros stil Električno pokretanje Specifikacije Agregat Zapremnina 124 ccm Hladenje motora Zračno hlađenje Tip motora 4-taktni, 1 cilindar, SOHC Promjer x Hod 54 x 54 mm Omjer kompresije 10 : 1 Max. snaga 7.3 Kw (10 KS) @ 8,500 okr/min Max. okretni moment 9.5 Nm (0.97 kg-m) @ 5,500 okr/min Napajanje gorivom VM20SS Sistem paljenja CDI Sistem pokretanja Električno Mjenjač 5 brzina Pogon Lanac Rezervoar za gorivo 10 lit Šasija Prednji ovjes Teleskopske vilice Stražnji ovjes Njihajuća ruka Prednja kočnica Disk od 245 mm Stražnja kočnica Disk od 220 mm Prednja guma 90/90-21 Stražnja guma 120/80-18 Hod ovjesa sprijeda 170 mm Hod ovjesa straga 190 mm Dimenzije Ukupna dužina 1995 mm Ukupna širina 840 mm Ukupna visina 1125 mm Visina sjedala 860 mm Međuosovinski razmak 1335 mm Najmanja udaljenost od tla 220 mm Ukupna težina 120 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo motorce, verujem da je odlican za pocetnike. Nekad mi bude zao sto sam tek pre par godina poceo da vozim motore. Sta bih dao da sam u osnovnoj i srednjoj imao ovakav motor-gde bi mi kraj bio Ako bas imas viska para, mogao bi da stavis neki aftermarket izduv, ali ok je i ovako. Sto se mene tice investiraj samo u gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , hvala. Nasao sam LEO VINCE auspuh za njega ali je cijena 300 e. mislim da je bolje to uloziti u novi motor nego ulagati u ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 19, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš odličan motor, sipaj i vozi, ne diraj ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan imas kod roberta da kupis za manje od 200e kakav leovince picke materine na malim kubikazama samo 100% otvoren i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su krenule cijene goriva da idu izgleda da ce to biti najvece ulaganje u motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan LEO VINCE zvuk. Jeste dobar ali 300e je 300 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Au al˙ se dobro čuje... Ko bi rekao da je 125ccm.Da sam imao ovako nešto dok sam bio manji, pa gde bi mi kraj bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni djavo ne da mira Nesto sam razmisljao da ofarban felne na mom motoru. Nesto poput nekih KTM motora pola plavo a pola da ostavim u ovoj boji. Sta mislite kako bi mu to stajalo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koriscenjem nekog primitivnog photoshopa. To bi izgledalo ovako : Ako neko zna bolje da koristi photo shop , molio bih ga da postavi sliku koju je on uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete da li je pametno upustati se u ovakav posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 22, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne, može fino da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pre farbanja da probas da stavis neke tracice ili nalepnice pa da vidis kako izgleda? Ja se ne bih zezao sa farbanjem aluminijumskih felni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali li ne trakice plave ne mogu nidje da nadjem ... Ova zadnja felna je 18 cola i mislim da ce lijepo ispasto ako se ofarba. A prednja od 21 nisam siguran kako ce to izgledati na motoru. Probo sam da nadjem na netu neku sliku sa ovakvim felnama ali nisama nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Golubović 0 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha XT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike su sa starom gumom, nju sam odmah zamenio, jer neću da razmišljam da li će da pukne ili da me baci negde. Inače je 2005. godište i vrlo malo prešla, celih 14000km. Meni se odlično pokazala u ovih 2600-2700km koliko sam je vozio od septembra. Imam problem sa frajlaufom. Zanima me da koliko košta i da li se lako menja i da li se isplati, pošto imam kurblu. Ako neko ima odgovor, bio bih mu zahvalan. Isto razmišljam da ofarbam felne i da stavim reflektujuće trakice na ivicama felni. Felne su 17 cola. Pozdrav iz Velike Plane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Januar 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike dok je bio moj evo ga vlasnikov snimak zvuka, sta mu rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Januar 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga da kazemo novog sa 100km, 2008. godiste, presao sam 9000 i kusur sa njim za god ipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Golubović 0 Napisano Januar 25, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha XT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde si našao ove crvene trakice za felnu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Januar 26, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se stvarno, ali za ovaj motor sto sad imam sam kupio od ovog lika: https://www.kupujemprodajem.com/729640-1-marko-jovanovic-svi-oglasi.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...