Vukasin A. 4 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog eMZe,bio bi red da ga i vi pogledate. Zadnji kraj je od Yamahe FZR 600. Malo sam ga sredjivao,izgled i komplet sam mu masinu sredio,drugi auspuh,koferce,masku i jos neke sitnice... Okacicu slike kada sam ga tek kupio i od sada kada je malo doteran. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 15, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sjajno, sjajno, sjajno :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 16, 2012 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super masinka samo ima tu jos posla, bar mu jos rezervoar stavi od FZR ,ovaj MZ-ov jako sicusno deluje naspram zadnjeg dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 16, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to izgleda, a kako si resio pitanje akumulatora ? Da li je zasticen od kradje ( fabricki je dekla sa bravom, bravu sad nevidim ), i koliko je komplikovano da dodjes do njega ako se nesto pokvari na putu ( crkne osigurac ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Joj, kako je ruzan ovaj motor... Sta je ovo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to izgleda, a kako si resio pitanje akumulatora ? Da li je zasticen od kradje ( fabricki je dekla sa bravom, bravu sad nevidim ), i koliko je komplikovano da dodjes do njega ako se nesto pokvari na putu ( crkne osigurac ) ? Pa akumulator je zasticen u toj crnoj kutiji od lima,da bi se on skinuo mora se prvo skinuti plastika... A ako bi mi crkao osigurac,moram prvo da skinem sediste,ono je na kljuc samo,onda plastiku koju drze dva sarafa,pa tek onda taj crni lim,odnosno kutiju gde je akumulator. Nije bas jednostavno,treba mi kljuc 13 i kljuc 10 da bi dosao do osiguraca,akumulatora i ostale struje... Mucila me je kutija za vazduh,nije bila standardna kada sam ga kupio,nego je neko napravio. Pa nije bas radio kako treba. Al sada sam mu i to resio,stavio sam kutiju od 251 i sada je sve dobro,radi odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, kako je ruzan ovaj motor... Sta je ovo?! Ahahahahahahahahaha bitno da je tvoj retriver najlepsi! Dobar si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masinica,jel čiča tu malo umešao prste Retriver je baš ok,možda zato što sam ipak više za originalno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masinica,jel čiča tu malo umešao prste Retriver je baš ok,možda zato što sam ipak više za originalno stanje Ma da,zeza me za motor. Posto smo jako dobri i stalno se vozimo zajedno eMZama. A njegov stric je Jova iz Austrije,Simic Jovo. Vi ste pomesali nas dvojicu,nije moj stric,mi smo samo kucni prijatelji sa njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Retriver je baš ok,možda zato što sam ipak više za originalno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 19, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masinica,jel čiča tu malo umešao prste Retriver je baš ok,možda zato što sam ipak više za originalno stanje Ma da,zeza me za motor. Posto smo jako dobri i stalno se vozimo zajedno eMZama. A njegov stric je Jova iz Austrije,Simic Jovo. Vi ste pomesali nas dvojicu,nije moj stric,mi smo samo kucni prijatelji sa njima... Izvinjavam se Nikoli i Vukasinu, pomesah osobe, no nije strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masinica,jel čiča tu malo umešao prste Retriver je baš ok,možda zato što sam ipak više za originalno stanje Ma da,zeza me za motor. Posto smo jako dobri i stalno se vozimo zajedno eMZama. A njegov stric je Jova iz Austrije,Simic Jovo. Vi ste pomesali nas dvojicu,nije moj stric,mi smo samo kucni prijatelji sa njima... Izvinjavam se Nikoli i Vukasinu, pomesah osobe, no nije strasno Ma nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Druze, zanima me kako si odradio ovaj crni vizir na ovom crvenom MZ-u, o na onaj zuti? Evo i mog eMZe,bio bi red da ga i vi pogledate. Zadnji kraj je od Yamahe FZR 600. Malo sam ga sredjivao,izgled i komplet sam mu masinu sredio,drugi auspuh,koferce,masku i jos neke sitnice... Okacicu slike kada sam ga tek kupio i od sada kada je malo doteran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis_ZG 0 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali se ovaj mz trenutno nalazi u Zagrebu,Dubravi,jer vec par dana ga gledam jer živim par ulica dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...