Čika Dule 152 Napisano Jul 21, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... najbitnije mi je da motor sad radi kako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko slika sa ti "ruznim" auspuhom... Mada sto ga vise gledam sve mi je manje ruzan... Ovaj je dobar! Gde si nabavio stari auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko slika sa ti "ruznim" auspuhom... Mada sto ga vise gledam sve mi je manje ruzan... Ovaj je dobar! Gde si nabavio stari auspuh? Ovaj auspuh sto sad imam to sam skinuo sa onog MZ-a sto sam kupio od onog Fifeta! To je onaj MZ sto ga imam cisto za delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Лепа машина! Дуго и поуздано да те служи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Лепа машина! Дуго и поуздано да те служи! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, reci ti meni ako mozes gde si kupio novi auspuh i ovaj vizir iznad fara? Zelim da to ugradim na mom MZ-u. Gledam ove MZ motore u ovim temama pa aj reko da otvorim i ja jednu temu i okacim koju sliku mog MZ-a... Kupio sam ga jesenas i malo sredio neke sitnice (bio je u jako dobrom stanju). Stavio sam mu novi auspuh i masku iznad fara i malo prefarbao neke detalje koji su poceli da se gule. U sustini sve sto sam radio bilo je cisto estetskog karaktera... Prezadovoljan sam masinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, reci ti meni ako mozes gde si kupio novi auspuh i ovaj vizir iznad fara? Zelim da to ugradim na mom MZ-u. Gledam ove MZ motore u ovim temama pa aj reko da otvorim i ja jednu temu i okacim koju sliku mog MZ-a... Kupio sam ga jesenas i malo sredio neke sitnice (bio je u jako dobrom stanju). Stavio sam mu novi auspuh i masku iznad fara i malo prefarbao neke detalje koji su poceli da se gule. U sustini sve sto sam radio bilo je cisto estetskog karaktera... Prezadovoljan sam masinom! Auspuh sam kupio kod Gabora (narucio iz kataloga)... Svoje iskustvo sa istim sam izeo u ovoj temi. A vizir je ok skorz! Njega sam kupio u Louis-u u Austriji, tako da mozes da ga porucis kod svakog od ovih nasih ljudi koji kupuju u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, reci ti meni ako mozes gde si kupio novi auspuh i ovaj vizir iznad fara? Zelim da to ugradim na mom MZ-u. Gledam ove MZ motore u ovim temama pa aj reko da otvorim i ja jednu temu i okacim koju sliku mog MZ-a... Kupio sam ga jesenas i malo sredio neke sitnice (bio je u jako dobrom stanju). Stavio sam mu novi auspuh i masku iznad fara i malo prefarbao neke detalje koji su poceli da se gule. U sustini sve sto sam radio bilo je cisto estetskog karaktera... Prezadovoljan sam masinom! Pa porucio bih i ja auspuh, ali kako? Nemam taj katalog. Kako da uspostavim kontakt? Preko net-a? A to se takodje odnosi i na vizir, kome da se obratim za isti? Auspuh sam kupio kod Gabora (narucio iz kataloga)... Svoje iskustvo sa istim sam izeo u ovoj temi. A vizir je ok skorz! Njega sam kupio u Louis-u u Austriji, tako da mozes da ga porucis kod svakog od ovih nasih ljudi koji kupuju u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, reci ti meni ako mozes gde si kupio novi auspuh i ovaj vizir iznad fara? Zelim da to ugradim na mom MZ-u. Gledam ove MZ motore u ovim temama pa aj reko da otvorim i ja jednu temu i okacim koju sliku mog MZ-a... Kupio sam ga jesenas i malo sredio neke sitnice (bio je u jako dobrom stanju). Stavio sam mu novi auspuh i masku iznad fara i malo prefarbao neke detalje koji su poceli da se gule. U sustini sve sto sam radio bilo je cisto estetskog karaktera... Prezadovoljan sam masinom! Pa porucio bih i ja auspuh, ali kako? Nemam taj katalog. Kako da uspostavim kontakt? Preko net-a? A to se takodje odnosi i na vizir, kome da se obratim za isti? Auspuh sam kupio kod Gabora (narucio iz kataloga)... Svoje iskustvo sa istim sam izeo u ovoj temi. A vizir je ok skorz! Njega sam kupio u Louis-u u Austriji, tako da mozes da ga porucis kod svakog od ovih nasih ljudi koji kupuju u Louis-u. Ima ovde na forumu ljudi koji primaju narudzbine iz Louis-a. Potrazi u temama naci ces sigurno. A sto se Gabora tice ne znam stvarno broj telefona napamet, ali pogledacu kad dodjem kuci. Trenutno sam u Novom Sadu, studiram ovde, ali svki vikend idem kuci, tako da za vikend kad dodjem poslacu ti broj telefona pa mozes da narucis. A mislim da auspuh mozes da potrazis i kod clana naseg MZ Sveta Jigoro Cano-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da brišem ništa ali za oglašavanje postoje druga pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno da li sam prekrsio neko pravilo, samo sam hteo da pomognem coveku. I ako sam prekrsio nije bilo namerno! Ako ima nesto za brisanje, brisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan A jest ti ružan auspuh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj vizir je iz Louisa prepostavljam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...