vb service 0 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise trebaju mi gumice ventila za navedenu hondu i svaka pomoc oko nabavke istih bi mi dobro dosla jer sam tu zapeo. ako bi neko znao nekakav kontakt, adresu ili bilo sta unaprijed zahvalan vucko iz svoje radionice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://motodelovi.com/ ovde imas,samo pretrazi mrzelo me je da trazim posaljes podatke i stigne ti na kucnu adressu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vb service 0 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan problem je u tome sto sam ja iz crne gore pa mi internet prodaja ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neke dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da nadjes nekog u Srbiji da primi paket pa da ti donese ili posalje ! moze da ti posalje i kao pismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 13, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bera iz Ade, ja sam od njega porucivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vb service 0 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da stupim u kontakt sa ovim iz ade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 16, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/323-bera/ Kontaktiraj ga na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...