facho 0 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam fz6 n visok sam 198 tako da mi je malo kratak citao sam ovde na forumu oko podizanja ali nista konkretno? pa da pitam ako je neko radio sta kako? dakle kako da podignem motor da bude malo visociji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 12, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skratiš koske. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti covek rece pozabavis se "koscicama" malo se skrate i eto resenja, vrlo uspesno je bilo na teneri, TA i AT.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 13, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Теби пријатељу треба ово! HOEHERLEGUNGSKIT = Комплет за подизање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Теби пријатељу треба ово! HOEHERLEGUNGSKIT = Комплет за подизање E bas to, pravili takve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 13, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran, ali mi se cini da FZ ima direktnu vezu izmedju rama i viljuske, tj. bez "kostiju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Теби пријатељу треба ово! HOEHERLEGUNGSKIT = Комплет за подизање Kako se i dje ovo postavlja ? Podigao bih i ja moj Fz6n ako je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan koristilo bi mi bilo kakvo iskustvo sa podizanjem motora... Gdje naruciti v, kupiti dio, postaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa snimka deluje kao da joj nije potrebna neka possebna tehnika da podigne motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan A ne ovo podizanje motora :lol: Podizanje visine sjedista na motoru, konkretno fz6n s2 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 16, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan dog bons kraće ili drugo sjedište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pa s'obzirom koliko kosta to malo cudo,isplatljivije je da dodas jos toliko i kupis jedan ozbiljan zadnji mono amortizer koji ima mogucnost podesavanja i visine pa dobijes i bolje ogibljenje a i visinu koja ti odgovara mada ne treba preterivati sa tim,ako ti je bas toliko nizak motor za tvoj ukus,menjaj ga za nesto adekvatnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci mi je F 800 GS Da znas u pravu si. Prodajem motor, i sad npr. promijenim amortizer a buducem vlasniku to ne odgovara,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan a ti lepo skines amortizer,stavis original a taj prodas,uvek su na ceni pa ne bi izgubio bog zna sta novca....tebi je bitno da se novom vlasniku svidi tvoj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Sjutra idem u Yamahu da vidim za taj amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja tu ne bih nista dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...