100yke 4 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav clanovima, imam problem na Yamaha xj600n.. pao mi je u mestu (nije radio) i polomilo se kvacilo, retrovizor, migavac itd.. rucicu kvacila sam zamenio, medjutim i dalje nece da mi izbaci iz brzine i odblokira tocak.. predpostavljam da je potrebno dalje stelovanje kvacila kako bi hvatalo kako treba.. posto je takva situacija, motor ne mogu da upalim i oteram do majstora, prinudjem sam sAm da poceprkam.. moze li malo pomoci..? hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da ti se nije poluga menjaca iskrivila kada je pao ;)ako nije onda stelovanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100yke 4 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600n Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem..malo sa cacnuo menjac i sve proradilo kao pre..ko zna sta je bilo u pitanju..mozda sam se ja izbagovao.. sad sledi kupovina retrovizora i migavaca.. hvala.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...