Jump to content

Moto Zajednica

100yke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu 100yke

  • Rođendan 19.04.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha XJ600n

100yke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. nije mi to palo na pamet...al eto super ideja...! hvala. Sve je do jaja! Al znas sta nisi uradio, poliranje rubova felni tvom motoru bi odlicno selo Poz.
  2. jesam..pogotovu sto su se ove vec malo dotrajale.. meni se nekako cinilo da ce ova crna (tamnija)varijanta da legne bolje..ali sta znam..mozda je i narandzasta ok.. slazem se...moracu da vidim kako to da odradim...tj koju pastu da nabavim i koju alatku...
  3. ogledala su skroz Ok..nisu toliko mala kao sto deluju..a i dovoljno su zakrivljena pa je sirok ugao gledanja..
  4. 4. TRECI DODATNI SAT i AUSPUSI su bili na njemu kada sam ga kupio, ali eto i to kao predlog..
  5. 3. HROM LAJSNICA NA REZERVOARU mali estetski dodatak
  6. 2.RETROVIZORI umesto originalnih velikih crnih, stavio sam elegantniju varijantu..isto kod LUISa za 12-13 evra po komadu
  7. Evo i ja da pokusam da doprinesem ovom sjajnom forumu.. Elem, evo par stvari koje se sam zamenio i znatno ulepsao izgled mog ljubimca. Naravno, odmah da se ogradim, o ukusima ne treba raspravljati... 1.migavci skinuo stare originalne, koju su po meni kabasti i ruzni i stavio nove male i lepe Migavce sam pazario u Luisu u Berlinu za 6e po komadu.
  8. evo ja prodajem jedne nove i gotivne dobio na poklon, ali su mi male..pise da su L ali su realno M 20evrica
  9. svaka chast za pdf-ove..! vrlo korisno.
  10. Resio sam problem..malo sa cacnuo menjac i sve proradilo kao pre..ko zna sta je bilo u pitanju..mozda sam se ja izbagovao.. sad sledi kupovina retrovizora i migavaca.. hvala.poz.
  11. pozdrav clanovima, imam problem na Yamaha xj600n.. pao mi je u mestu (nije radio) i polomilo se kvacilo, retrovizor, migavac itd.. rucicu kvacila sam zamenio, medjutim i dalje nece da mi izbaci iz brzine i odblokira tocak.. predpostavljam da je potrebno dalje stelovanje kvacila kako bi hvatalo kako treba.. posto je takva situacija, motor ne mogu da upalim i oteram do majstora, prinudjem sam sAm da poceprkam.. moze li malo pomoci..? hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja