Guest dekibgd Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan .....u zemunu preko puta pinkija ... kretao sam se iz pravca grada ka zemunu,kolona vozila ,autobusi guzva katastrofa... u blagim preticanjima putnickih vozila nasao sam se iza autobusa gsp-a. posto je dao desni migavac da stane na stanicu, ja odlucima da ga polako zaobidjem, polako krenuh u zaobilazenje i kad sam dosao negde u visinu sa prednjim delom autobusa shock tri klinke pretrcavaju ulicu ispred autobusa ,van pesakog prelaza apsolutno ne osvrucuci se ni levo ni desno da li neko nailazi. da ih ne bi pokupio sa motorom (brzina je bila oko 30/40 km/h) ja naglo zakocim i prednjom i zadnjom ,epilog PAD hladna podloga (asfalt),hladna guma,kolotrazi na tom delu ,neminovno prokolizavanje prednjeg tocka i eto mene suljam po afaltu nekih 20 metara. moje kotrljanje po asfaltu se desava u kontra traci,gde sam video u tom kotrljanju da mi dolazi u susret autobus :o :o moja sreca je sto je vozac tog dolazeceg autobusa video sta se desilo pa je naglo zakocio. ipak sam zavrsio prednjim delom tela ispod autobusa. dok sam ustajao pogledao sam vozaca koji je stajao na vozacevom mestu i gledao da li sam ostao ziv nikad necu zaboraviti onu njegovu prebledelu facu ove tri klinke su stajale sa strane i posmatrale sta se desava,prosto za neverovati, niko nije prisao da mi pomogne :-\ da se vratim na temu ... kada sam ustao skinuo sam kacigu ,otrcao do motora koji je i dalje radio onako prevaljen na desni bok...ugasio sam ga ,okrenuo se ovim klinkama i samo sam im rekao da hvataju paljbu dok mogu jos da se kontrolisem > normalno one tako i postupe ispravim nekako motor sam ,od prisutne publike niko se i dalje nije ponudio za pomoc.... :-\ epilog cele price... motor: desna strana oklopa izgrebana,retrovizor desni polomljen,lonac izvaljen iz selne ja: posto uvek vozim u full opremi od cizama do kacige nikakvih povreda ,sem blagog bola u desnom ramenu i desnom kolenu oprema sa protektorima je odradila svoj deo posla i zastitla me ;D u sutini imao sam vise srece nego pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 17, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao A sto se tice tih situacija sa pretrcavanjem i izletanjem ispred autobusa, nekoliko puta sam vec imao bliski susret sa idijotima koji iskacu na put ne gledajuci nista. Jednom sam cak prisustvovao i sceni kada tako lik koji je izasao iz autobusa, hoce da predje put, stim da se je sjao ispred autobusa i zbog necega se sagnuo. Vozac autobusa, zatvorio i krenuo. Sva sreca da se ovaj u tom trenutku bas digao pa ga je vozac skontao i zakocio pa je samo oborio budalu. Jako treba da pazimo na situacije iskakanja ispred autobusa, to je jako cesta pojava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, bedak. Danas neki blesav dan. Dobro je da si prosao relativno dobro. Eh sreca ide zima pa ces moci na miru da sredis motor. Najvaznije da je covek ziv i zdrav. p.s. lepo je sto si ponovo sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa pretrcavanjem djece mi se vec desilo pa sam sada uvijek usporen u takvoj situaciji,samo me ipak nije kostalo kao tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si prosao, najmanja moguca steta. Oprema glavu cuva Sledeci put ne oko busa, no, no ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,neznam sta reci-otvoriti 4-oro ociju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koji bedak...bitno je da si ti dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kod starog merkatora je tako poginulo dosta ljudi - penzionera, ispred busa prelaze i neko natrči na njih ne znajući šta se desilo. ja umalo da pokupim nekog matorog, prelazi na crvenon ne gleda ni levo ni desno, najopuštenije niti se obazire na sirenu, kao da nije normalan, sreća semafor mi je blizu kuće i tu skrećem inače da sam išao brže bacio bih ga preko vizira, idiot! aj brate lagano, neka si samo živ i zdrav. kao što neko reče, lepo je što si opet tu. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 196 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ćale je kod Beograđanke tako pokupio nekog jelena koji je iskočio ispred autobusa ne gledajući ni levo ni desno... Nije išao brzo, negde 30-40kmh, ali kako je ovaj izleteo maltene da i nije bilo kočenja nikakvog, tako da je lik ceo bio izlomljen, ali preživeo je... Sudija je ćaleta zvao telefonom da ovaj da izjavu, i ništa osim toga nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti OK, moglo je biti mnogo gore. Potvrđuje se da će motoraši ubuduće morati da nose plašt sa slovom S...i da imaju odgovarajuće moći...rendgenski pogled nebi bio na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Deki... Imao sam istu situaciju pre dve godine, samo je bio u pitanju trolebus! Leci rane junacke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ipak sam zavrsio prednjim delom tela ispod autobusa. SUNCE TI *****, NAJEZIO SAM SE! Mogu da mislim kako je izgledalo.... Ajde druze, kao sto Ernesto kaze, leci rane junacke, pa da se sto pre vratis "u sedlo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Klasicna situacija, vrlo cesto se to dogadja. Kad god prolazim pored busa iz koga izlaze putnici, uvek ocekujem nekog kretena da izleti ispred. Gledao sam jednom u 29-om (kod Skadarlije) kako lik sa motorom umalo nije pao, ista situacija, budala pretrcava ispred busa i pravo pred motor u drugoj traci. Sreca te je ovaj isao polako pa je uspeo uz malo proklizavanja da se zaustavi. Bitno je da si ti ziv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, dobro si prosao!!! Kad sam procitao temu al omastih uplasio se! Posebno sto mi je Vladamir danas poslao poruku da je zamalo poginuo... Presekao me je i on.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Octobar 17, 2007 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem da mi je drago da si ne povredjen (relativno ) i da si dobro prosao. Mada nekako si uspeo da me podsetis na jednu ruznu epizodu mog zivota. Elem, stvari stoje ovako. Prvi tunning styling u Bataji. Kolona automobila se krece relativno polako kroz selo ka aerodromu(osim onih pametnih i brzih Sumahera koi naravno celu kolonu obilaze bez pardona). Vidim ispred sebe bus kako mili 10 km/h i sad posto sve to deluje prilicno frustrirajuce i na nagovor saputnika ja odlucim da obidjem bus. Da, zaboravih da kazem da sam bio u kolima. Obilazim ja bus sa nekih 15-20 km/h i taman da sam ga obisao kad mi istrcava debil direkt ispred kola. Odjednum tup zvuk i samo sivilo ispred mene i osecam blago peckanje na faci od staklica soferke. Sta se desilo. Idiot je video prolaz izmedju kola i odluci da protrci. Sad taj prolaz je bio malo veci od dve duzine kola, taman da se ja ususkam izmedju. E sad mozda i promasio idiota da on nie stao cim je pretrcao ispred busa. ALi skoro bukvalono. Idiot je pretrcao i okrenuo se prema ortacima u fazonu, kao kako ste glupi ja sam presao a vi ne mozete. Tada je dosao u kontakt sa mojom haubom i odleteo kulturnih par metara u obliznji jarak. Uspeo sam cak i da ga izujem. Epilog. Lik prilicno ugruvan, ja se usro ko dete. Nemogu da vam opisem koliko je to grozan zvuk i osecaj. Panduri bili na uvidjaju i utvrdili da nema krivaca, jer nisam prekoracio brzinu, a indijanac je napravio prekrsaj pretrcavajuci ispred busa. Njemu je kazna bila to sto ga je sve bolelo, ameni je savest odradila svoj deo posla. da me sad vidite kako obolazim buseve, smejali bi ste se. Sad ne mogu da se ne zapitam sta bi se desilo da nisam ja tada obilazio vec neko od onih pametnih koi su tuda picili sa stotkom ladno. Ne bi tako dobro prosao sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Shta da ti kazzem...svaki pad je novo iskustvo,a chovek se uchi dokle je zziv! Dobro si proshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dobro je odreagovao vozac drugog busa jer... pu pu ne daj boze. sto veli 1 bistar covjek: "naljepse je na kraju kad mozemo svi da sjednemo i pricamo". (ne)srecom slusao sam dosta takvih slicnih prica i dogadjaja pa sam extremno oprezan pri takvim situacijama, a ti si odlicno prosao. sad lijeci motor i spremaj ga za narednu sezonu p.s. narod postaje prehladan, ovo sto niko nije skocio da ti pomogne me pocinje po malo zabrinjavat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da se tako zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo mi nije jasno svako ko ide brzinom od 30 40 na sat leti nekakvih 20 metara, izuva ljude iz cipela i sl, kako brate to ? evo ja sam se skucao sa 130 u auto i nisam letio ??? nego ajd priznajte da ste isli brze, a sto je NAJVAZNIJE to da siZIV i sad hvala bogu ajd ceraj to i pici nedje na pice uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Deki dobro je da su ziv i zdrav! Onaj deo sa autobusom... gadno! Dobro si prosao druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan bas te krenulo u zadnje vreme a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan (brzina je bila oko 30/40 km/h) ja naglo zakocim i prednjom i zadnjom ,epilog PAD hladna podloga (asfalt),hladna guma,kolotrazi na tom delu ,neminovno prokolizavanje prednjeg tocka i eto mene suljam po afaltu nekih 20 metara. Zadnji put sam pao sa oko 90km/h i suljao sam se oko 20m.... :o :o :o Grad je kao video igrica, nikad ne znaš kad će nešto da izleti, a drugi žeton nemaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Octobar 18, 2007 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ne hvatajte čoveka za 2-3 gore-dole Nego, dobro se završilo. Čestitam Dekiju na samokontroli A svima nama ostaje da očekujemo pokojeg pešaka kamikazu na putevima. Ima ih raznih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8938 Napisano Octobar 18, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3223 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao, vec sam pisao na forumu kada sam ja prosle godine udario klinku u kneza milosa, krenule njih dve da pretrcavaju jedna za drugom i drza se za ruke, ova jedna vuce drugu da pretrcava , a ova se vraca nazad i ja udarim ovu koja se vraca nazad. Motor udari u ivicnjak i odskoci, ja se kotrljam na drugu stranu...uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au, taj autobus u suprotnoj traci bas deluje zastrasujuce!! :o :o Koliko moze da bute zeznuto to pretrcavanje shvatio sam jednom kad mi je neko dete trceci izletelo iza PARKIRANOG kombija... znaci, nisam stigao ni da shvatim sta se desava, a kamoli da reagujem! Na srecu, ipak nije mnogo zakoracilo na asfalt pa je sve proslo kako treba... :-X Ipak, nesmotrenu decu jos i mogu da razumem, ali kad vidim babe i dede kako "pretrcavaju" ulicu van pesackog bez da UOPSTE gledaju sta se desava... dodje mi da ih stvarno (cenzurisano).... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...