SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem mog kawasaki VN900, zbog prelaska na nekog endura... Motor je 2008 ja sam ga kupio 8. 1. 2010. u Novom Sadu od jednog clana brothersa(on je prvi vlasnik motor je kupljen kod nas). Kada sam ga kupio motor je imao na satu 12200km (do te kilometraze je regularno radjen servis u ovlascenom servisu u Novom Sadu) poseduje servisnu knjizicu. Posle toga nije vise radjen servis u ovlascenom servisu... Ne znam iz kog razloga na 13800km je odjednom poceo da meri predjenu kilometrazu tri puta manje. Kad predjem 100km pokaze 33km Sada na satu ima 18000km sto dalje implicira da je motor ukupno presao 13800km+12600km=26400km Ovako motor spreman za sezonu pre par dana sam uzeo nov akumulator i prednju gumu. Motor je redovno servisiran mazen i pazen! Ima sitne ogrebotine na rezervoaru od tank torbe, milim da moze da se ispolira. Motor od opreme poseduje sve sto moze na ovaj model da se stavi, ajde da pokusam da nabrojim sve, mozda nesto i preskocim: Stitnik prednjeg blatobrana Torbica za alat Dodatni farovi Poviseni vizir Crash bar Dodatne retrovizore Dodatne rucice Muzika Shark (narucena iz USE) Torbicu na rezervoaru Dodatne drzace za noge (suvozac) Zadnji sic Naslon za vozaca Uticnica 12v Bocne bisage radjene po narudzbini (u jednu staje blizu 60limenki 0,5l ) Bisaga koja se kaci na zadnji sic isto radjena po narudzbini K&N filter Otvoreni izduvi Mislim da je to sve... Ali ako se setim jos necega dodacu U izradi je i torbica koja ce stajati izmedju vizira i kormana (za pojacalo i jos neke sitnice)... Evo par slika bez bisaga: Evo par i sa bisagama (nemam neke lepe, ali slikacu ovih dana): Evo slicica kako se druzimo nas dvojca! Cena 6500e kontakt telefon: 0643740922 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano April 8, 2012 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i dobro opremljen. I ja sam pregovarao sa tadašnjim vlasnikom i hteo da ga kupim, ali sam računao da je zima i da ima vremena te da neće otići tako brzo, ali sam se prevario jer mu je tada cena bila vrlo primamljiva te je ipak brzo našao srećnog vlasnika. Eto imao si više sreće i dočepao se ovakvog lepotana . Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jasminko! Ja sam 4. januara isao da ga vidim, upalili ga i nisam mogao ni da ga probam koliko je leda i snega bilo na ulicama Novoga Sada... Takoreci neproban motor sam pazario, ali ispostavilo se da nisam pogresio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu samo dolazi u obzir V strom 650... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da ti ne bude slab, rekao bih da bi ti hiljadarka bolje legla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti ne bude slab, rekao bih da bi ti hiljadarka bolje legla... Nisam neki ljubitelj zustre voznje, vise volim lagano da kuliram... Pa iz dosadasnjeg citanja koje-kakvih stranica zakljuch da bi mi odgovarao 650. Istih je dimenzija kao 1000, a nema ni te neke probleme koji se pojavljuju kod hiljadarke. Mada mozda bi u obzir mogla da dodje i hiljadarka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zeli li neko 'vaki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2722 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nece biti sledeci motor BMW. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan 6200e| Ove godine je dva puta isao na more i malo se svrckao po Srbiji, Bosni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan 5600e je nova cena... Zato sto bi novi vlasnik preko zime morao malo da se angazuje i da sredi malo napuknuce na prednjem braniku i kupi dodatni far i levi retrovizor. Posle vracanja sa ture po Evorpi od 5500km imao sam pad u Bosni lose vreme je izazvalo proklizavanje pri maloj brzini! A motor je potpuno mehanicki ispravan i redovno odrzavan... Hocu da menjam klasu, jedini razlog prodaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4997 Napisano Octobar 2, 2012 Ne silazi, 5603 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti ova slika...jel ovo na ulasku u Cortinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti ova slika...jel ovo na ulasku u Cortinu? Trebalo bi da je negde na putu za Passo di Costalunga pre jezerceta Carezza, iz pravca Bolzana... Ko ce popamtiti sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom! Hvala Sanja, jeste vi prodali vas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom! Hvala Sanja, jeste vi prodali vas ? Neznam otkud to pitanje jer naš vn nije na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom! Hvala Sanja, jeste vi prodali vas ? Neznam otkud to pitanje jer naš vn nije na prodaju. Heh... Izvini moja greska, video sam neki u oglasima pa sam mislio da je to vas. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan 5400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli novi retrovizori! Cena 5200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2722 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto prodajes tako lepo sredjen motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uzmem V stroma zbog nekih narednih putovanja koje imam u planu... Pozdrav Dane! Zadnja cena 4900e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih administratore da obrisu temu. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...