stefy 0 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Sena Motocikl: KAWASAKI ZZR500 , i ETZ-250 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Motor(KAWASAKI ZZR500). Kupio sam ga sa pregorelim Regulatorom Napona, kupio sam novi regulator i stavio ga na motor. Ali sad Je problem Sto se greje istalacija od Alternatora do Regulatora. PA vas molim ako mozete na neki nacin da mi pomognete ili da mi kazete sta da uradim Da bi se Taj problem Resio. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kablovi se greju malo,to je sasvim normalno.Jeste li merili napon punjenja? (meri se na klemama akumulatora sa upaljenim motorom na 3-4000 obrtaja,i sa upaljenim svetlima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica53 3 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Becej Motocikl: kawasaki zzr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Motor(KAWASAKI ZZR500). Kupio sam ga sa pregorelim Regulatorom Napona, kupio sam novi regulator i stavio ga na motor. Ali sad Je problem Sto se greje istalacija od Alternatora do Regulatora. PA vas molim ako mozete na neki nacin da mi pomognete ili da mi kazete sta da uradim Da bi se Taj problem Resio. Hvala unapred... Poveri namotaje statora na izlazu, kada je skinut regler treba da daju 3x45v naizmenicne struje pri 3000 hiljade obrtaja, Ako to nije slucaj sigurno su neki namotaji probili. Sa ispravnim alternatorom 14,25V jednosmerne. Statori obicno probiju meduzavojno a moguce je i na masu , provera ide univerzalnim instrumentom, ako niste to dosad radili poverite posao autoelektricaru, , popravka je jednostavna skinuti stator odneti kod dobrog viklera i naviklovati u H klasi , kod mene je bio isti slucaj kada sam imao zzr 600 to je isti alternator, kao i kod zzr 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 24, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A PROVERI I konektore od alternatora do reglera..da nisu labavi ili prljavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...