stefy 0 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Sena Motocikl: KAWASAKI ZZR500 , i ETZ-250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Stefan, Imam 18 godina. Vozim ETZ-250, i KAWASAKI ZZR500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći, imam 36 godina, na motoru sam vec 23, krenuo od Apena, MZ, Jawe, Pa posle na Japance, sve sam rastavljao i sastavljo, jos uvek se vozim,i šarafam. Predsednik Moto Kluba, Sinovi Severa, Bačka Topola. Ako mogu nesto pomoći tu sam. Ali sa kompjuterom slabo baratam, pa nemojte šta zameriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stefy i dobrodošao! Dora niko ti ne zamera ali otvori svoju temu ako hoćeš da se predstaviš,mada vidim da si ti ovde od 2009-te.Pozdrav i tebi druže moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...