zorzgm 0 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: G.Milanovac Motocikl: Kawasaki GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa motorom kawasaki GPZ 500s -koja velicina guma ,prednjih i zadnjih je po katalogu, i sa kojim gumama se najbolje ponasa na putu?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 7, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prva ili druga generacija? Jel su 16ke il 17ke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzgm 0 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: G.Milanovac Motocikl: Kawasaki GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan 16-tice.Sad su na njemu 100/90/16 prednja i 120/90/16 zadnja, pa me interesuje da li mogu da se stave malo sire gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Naprjed ne moze, mislim da ce da kaci za sarafe koji drze blatobran. Pozadi moze i 150, al je uzas vozit sa njom, motor se strasno tesko naginje, otprilike mozes da stavis 130 bez problema, 140 ako bas oces siroku gumu, 150 je maksimum ne moze milimetra veca i ona je pretjerana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzgm 0 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: G.Milanovac Motocikl: Kawasaki GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u katalogu da su mu propisane zadnje 120/90-16.Sta mislis,da li je bolje da nabavim te ili 130/90-16,i da li znas gde ima najpovoljnije da se nabave gume,jer ove 16-tice se tesko nalaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Da fabricke gume su mu prednja 100/90-16 a zadnja 120/90-16 ali mi sa ovom gumom deluje mnogo smesno guma je dosta uska a 130/90-16 je odlicna za pozadi nije preterano siroka,lepse motor izgleda a i dobro se ponasa sa tom gumom moja preporuka ja slobodno stavi 130 pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzgm 0 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: G.Milanovac Motocikl: Kawasaki GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,a znas li gde ima da se kupi?Imas li preporuku?Ovde u G.Milanovcu nema nista za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...