GhostMile 4614 Napisano April 16, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio sam slavinu. Nema problema. Crevo do carba nije nigdje pritisnuto. E sad, mozda u carbu samom....morat cu i to da razvalim sve. Prvo cu da vidim masu statora. Malo mi je bio pao nivo vode, pa se mozda malo pregrijao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da rasturaš jedno po jedno, ako rasturiš karb i struju, posle tek nećeš znati šta te zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan To što si merio 160 ohma je pick up,znači da je on ispravan.Mislim da je bobina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh temu, iako je stara vec dva meseca. Nagadjalo se svasta, predlagana su neka ispitivanja namotaja , a nije se uradilo osnovno ! Pa da krenemo od pocetka : Ako se motor gasi i nece da radi, a nije se cula neka lomnjava iz masine, onda mogu biti samo dve stvari - ili je problem sa strujom, ili je problem sa gorivom ! Struju je najlakse ispitati i to se moze uraditi za pet sekundi, a evo i kako : Upalis motoric, provozas se dok se ne ugreje i ugasi, pa onda nece da pali. Onda iz dzepa izvadis svecicu koja je ispravna ( to si vec pripremio ), skines kabl sa svecice na motoru i stavis ga na ovu svecicu. Svecicu naslonis na masu i zakurblas. Ako baca varnicu - znaci da je struja ispravna, ako ne baca - znaci da je problem u struji. Posto je motoric male kubikaze, nije potrebno skidati svecicu sa cilindra jer se moze i tako zakurblati . Sto se goriva tice, ja bi rekao da je do njega i da nije problem u karburatoru, vec u odusku reze rvoara ( zacepljena rupica ), pa tako motor radi dok se u rezervoaru nestvori vakum, a onda stane. Kad se motor malo odmori on opet upali ( uvuce vazduh po malo ) . Ti kad si probao slavinu, verovatno je gorivo krenulo i ti si slavinu zatvorio. Da si pustio da tece malo duze - verovatno bi ubrzo prestalo da tece. Proveri to, pa ako je do toga - prosiri rupicu na cepu i vidi ono crevce na cepu da lipropusta vazduh ( mozda je gurnuto negde pa stisnuto. Javi sta je bilo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle zicica se istopila... Sredjeno sve, idemo ka sumama za koji dan. Hvala svima na konsturkciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...