GS 249 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan nisam ljubitelj rova ali moram priznati da je super restajling odradjen...koju si farbu koristio? Nisam ni ja neki ljubitelj R-ova ali moram da ih radim farba je podloga ktm orange 204 ,pa preko zlatna perla , ne vidi se efekat na slikama jer je bilo oblacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano April 18, 2012 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje kolko je spuštanje prednjeg dela uticalo na vozne karakteristike pošto je to dosta težak motor,a sad mi je malo promenjena geometrija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep. Oklopi (pravim od poliestera),vizir (IVAN viziri),stop (Louis),sjedista ,farbanje i sve prepravke oko 700e! GS postoji li sansa da se ovakav rad ponovi po narudzbini i koliko bi sve sa rukama majstora kostalo po mom misljenju PERFEKCIJA svaka ti cast majsore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan visak od 600 ccm. Koliko si platio da ovo napravis. Mnogo je lep. Oklopi (pravim od poliestera),vizir (IVAN viziri),stop (Louis),sjedista ,farbanje i sve prepravke oko 700e! GS postoji li sansa da se ovakav rad ponovi po narudzbini i koliko bi sve sa rukama majstora kostalo po mom misljenju PERFEKCIJA svaka ti cast majsore Naravno da moze ,to mi je posao sve je uracunato u tu cijenu ,nisam ja skup majstor radio sam dosta slicnih prerada ali sam lijen da to stalno slikam i postavljam po forumima ,evo jos jedna slicna prerada http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51444-cbr-600-f-prerada/page__p__883420__fromsearch__1#entry883420 a ima nekih slika i na https://www.facebook.com/profile.php?id=100003361600910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje kolko je spuštanje prednjeg dela uticalo na vozne karakteristike pošto je to dosta težak motor,a sad mi je malo promenjena geometrija. Samo je upravljac nizi par centimetara ,sve je ostalo isto ,probao sam vozi se odlicno a polozaj sjedenja je dosta slicniji novijim Rovima i prilicno je udobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, sem svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 576 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore :-) U subotu sam pazario gsx750f -a i ovo me odusevilo :-) svaka cast! Reci mi molim te jesu li ovo na njemu mini led zmigavci? Ako jesu, jesi li ih samo skopcao ili si stavljao dodatne releje ili automate ili sta vec? Svaka cast na uradjenom poslu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore :-) U subotu sam pazario gsx750f -a i ovo me odusevilo :-) svaka cast! Reci mi molim te jesu li ovo na njemu mini led zmigavci? Ako jesu, jesi li ih samo skopcao ili si stavljao dodatne releje ili automate ili sta vec? Svaka cast na uradjenom poslu! Treba poseban relej za led zmigavce ,ima u Louis-u ...inace vlasnik ovog motora je u tvom komsiluku ,u Sarajevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 576 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Cuuj komsija :-) hajde nadam se da cu ga sresti nekad negdje :-) gdje da potrazim taj relej na louisovoj stranici? Imas li mozda link? Ja sam kupio nekakve led zmigavce pa me zanima hoce li raditi ako ih samo skopcam?:-s Svaka cast na odradjenom poslu! Gdje se ti nalazis? Volio bih da malo sredim rep, poruzan je pa da vidimo neki dogovor :-) Hvala za odg ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Cuuj komsija :-) hajde nadam se da cu ga sresti nekad negdje :-) gdje da potrazim taj relej na louisovoj stranici? Imas li mozda link? Ja sam kupio nekakve led zmigavce pa me zanima hoce li raditi ako ih samo skopcam?:-s Svaka cast na odradjenom poslu! Gdje se ti nalazis? Volio bih da malo sredim rep, poruzan je pa da vidimo neki dogovor :-) Hvala za odg ;-) Link za automat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 576 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze :-) Ako sta zapne, javim ti se na pp ;-) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vanja.Odlicno odradjen posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stewasaki 0 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!!nesto najbolje sto sam video do sad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo uklopljeno,mozda cak i najlepsa prerada koju sam video.posebno mi se svidjaju farovi i odabir boje. svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sad vidim temu, iako je davno pokrenuta, od mene samo reči hvale. Motor je utegnut ko praćka. Nije preterano drečav, ali daleko od toga da ostaje neprimećen. Izgleda odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko puta sam odgledao i steta sto mogu samo po jedan + da ti dam, da mogu zalepio bih ti medalju za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krile 5 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: BiH Motocikl: bmw k1200 gt Prijavi odgovor kao problematičan ja bolje prerade nisam u zivotu svome vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Xtra izgleda... Svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kirbystan 1 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan GS samo mi reci jel ti u tvom mozgu imas sve potrebne seme prerade kao komp PA SAVRSENO COVECE AJoooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odradjeno, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 28, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ruke od zlata! Pozdrav Послато са ME173X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. Svaka cast ali stvarno svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Decembar 29, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Kao fabrika izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi vremenski trajala ova prepravka, da ti neko dotera motorce? Konkretno ovaj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Decembar 29, 2015 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Iz naslova sam naslutio opet neko karabudjenje i umalo da preskočim al' ajde da bacim pogled jerbo imam jednu cbr 1000 f staru koju nešto se natežem da nabudjim. Čitam i gledam slike i .................ŠOK. Umalo da se onesvestim. Znači skidam ti kapu. Da nisi rekao da je prepravka pomislio bih da si ga kupio na nekom sajmu.Bravo šta reči još. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...