Misha Tattoo 111 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo osvezavam oglas. Na motoru uradjen servis i promenjeni semerinzi na viljuskama. Cena... aj neka bude 2200,a ima mesta i za dogovor. Dagle vlasniku ostaje samo registracija,sve ostalo je u perfektnom stanju! 2200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vodi na tvoje ime??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Na ime mog dobrog drugara,poznatog servisera za motore,da ga ne reklamiram sada. Sa tim nema nikakvih problema,svaka provera je moguca. Hteo sam da prebacim motor na sebe kada produzujem reg. al sam resio da ga prodam pa to ostavljam kupcu. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudiiiiiiiiiiiii..............banit,kao chasha, 2100 ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Još nije prodat? Brateee... ljudi kupuju samo krševe... Cena je džab džabe.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan nema se para... pogotovu posle ovih praznika Nudjene su mi sve neke zamene,a mene to trenutno ne interesuje...Al i ja sam ne ozbiljan,nisam motor oglasio nigde drugde,sem ovde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imam mog drugara koji je ozbiljan, videcemo da pogledamo ovaj motor sad u Subotu (sutra) i jos jedan fazer u BG-u Jel motor registrovan i dokle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...