TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan @ suzuki-shabac Ok, može ufur mufte, a meni pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan alo pa kako ne bih znao gde je zatvor,zato pitam gde je tj .lokacia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan alo pa kako ne bih znao gde je zatvor,zato pitam gde je tj .lokacia :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...nisam pitala koliko bi trebalo biti? Pitam da li ste dzentlmeni kao i prosle godine ili ove godine bajkerke placaju upad?? Vidi...na ulazu je ista ekipa kao i prosle godine,isti je i sef kapije...pa ako su te pustili na sarm prosli put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan @ suzuki-shabac Ok, može ufur mufte, a meni pivo. Jel stizete Suzukijem ili Pijadjom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan @ suzuki-shabac Ok, može ufur mufte, a meni pivo. Jel stizete Suzukijem ili Pijadjom? ...mnogo si bre drzak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan gde je mto susret,posto nisam do sad bio a planiram Samo prati putokaze,Sremci su poznati po tome da su jedni od najboljih u obeležavanju.Ako ipak ne budeš mogao da se snađeš(što sumljam)samo pitaj za zatvor pa kada budeš blizu naćićeš lako.Pozdrav i vidimo se tamo. Samo pratis oznake i na konju si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki-shabac 4 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBR Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem došla dolazim svojim prevozom... Matora Honda, ali ide kao zmaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta ako uspem da stignem samo na izlet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sve je više postova u stilu... "Ja sam malo neodlučan. Jesam li??" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Sve je više postova u stilu... "Ja sam malo neodlučan. Jesam li??" to su ti više oni koji imaju motor u najavi a ja vozim sam 400km u jednom pravcu a imaće i onih sa mnogo većom kilometražom pa ne dave ove ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Sve je više postova u stilu... "Ja sam malo neodlučan. Jesam li??" to su ti više oni koji imaju motor u najavi a ja vozim sam 400km u jednom pravcu a imaće i onih sa mnogo većom kilometražom pa ne dave ove ljude klupski nemoj ti meni da se nerviras vidimo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Sve je više postova u stilu... "Ja sam malo neodlučan. Jesam li??" to su ti više oni koji imaju motor u najavi a ja vozim sam 400km u jednom pravcu a imaće i onih sa mnogo većom kilometražom pa ne dave ove ljude klupski nemoj ti meni da se nerviras vidimo se u subotu ja krećem sutra ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na rucak u subotu obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 3, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Već bio.Pripreme su pri kraju.Sve što sam video večeras govori da nas čeka odličan provod.Pozdrav i vidimo se kod Sremaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na rucak u subotu obavezno. ako pravis zmiju na rostilju onu obecanu docicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano Maj 4, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan naravno tebe i nemoram da zovem specijalno znas gde sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se sutra onda vidimo na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 4, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko nemoj da te puno trazim po kampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 5, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo kroz sat-dva... Vracamo se isti dan zbog posla ali bar da popijemo pivo sa Sremcima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo kroz sat-dva... Vracamo se isti dan zbog posla ali bar da popijemo pivo sa Sremcima Naruci pivo stizemo i mi ,nema nas puno, jedno petnaestak.Combe naceo sunku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo kroz sat-dva... Vracamo se isti dan zbog posla ali bar da popijemo pivo sa Sremcima Javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio (doduse na kratko) video (doduse ne sve) svaka cast domacinima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Srem u Sremskoj Mitrovici.....nikada veci,poseceniji i bolji....ali sa funkcionerima kluba "Srem" koji nisu dorasli zadatku i prevazilazenju lokalnog moto skupa gde im dolaze lichna i komsijska deca sa skuterima(kikirikijima) na racun gostiju koji su punoletni vise puta i presli vise stotina kilometara da bi pozdravili njihov skup....Lokalni "baja" za koga se culo da je predsenik kluba....isteruje goste sa parkirane povrsine ne bi li oslobodio mesta za lokalne skutere...kada neko kao sto sam ja ima 51 godinu i preveze neku "kolicinu" kilometara da dodje NJEMU u goste ne ocekuje da ga niko vuce za rukav i..."kome se ne svidja neka izadje JA vracam pare"..meni pare doticnog gospodina ne trebaju,ali njemu treba da propadne skup ne bi li se nauchio kulturi ponasanja....moj bajk je izasao napolje....bio parkiran van prostora skupa i posle par sati smo otisli kuci....pare za ulaz smo ostavili njemu za skolovanje i obrazovanje o lepom vaspitanju.....zahvaljujemo se gdinu Djurdjevicu i njegovoj sarmantnoj supruzi zbog kojih nismo napustili moto skup odmah a mozda i dobili batine od lokalnih batinasa....Bili smo nekoliko puta...hvala..necemo vise.... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...