Betta 146 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Singeer je napisao: Izvinjavam se tek sada videh da ste pisali problem je jer u Kikindi nema niko dijagnostiku, a definitivno nema dovoljno goriva ali zašto ? Dizna je nova, filter na pumpi nov, pritisak goriva je oko 3 bara . Ako mu smanjim dotok vazduha na filteru proradi kako treba . Muke žive! Ako mu smanjiš dovod vazduha, radi. To znači ili da nema dosta goriva ili da negde vuče falsch luft.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singeer 0 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Gilera Fuoco Prijavi odgovor kao problematičan Falsch vazduh ne vuče nigde sve je bez i malo lufta po mom mišljenju neki senzor ga zeza lambda sonda ili nešto drugo ali bez dijagnostike verovatno neću rešiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Januar 15, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan skarabejčić od imenjaka mi. Dugo godina je kod njega u posedu, negde oko 12-15 leta, ovde je kupljen. Zadnjih par godina poceli su da se javljaju problemi oko paljenja, u voznji se drugacije ponasa, jedva radi na leru, cudni zvuci doalze od nekud.... Svasta je radjeno po recima vlasnika ali nista od boljitka, trecem majstoru umalo nije prodao jer nije imao vise snage, volje, zelje da se rve sa problemima. Dare mi rece sledece "mnogo ga volim, vidi ako mislis da ima smisla da se sredi, sredi ga"...... ok pokloni se i pocni, km taman razradjena makina kao i uvek.... od bakterije se krece aku je muerto, naknadno izvucena instalacija za nesto iskakao je osigurac lani.... kasnije se bavim time dugo bas dugo nije zamenjen rasturanje krece od kofera bilo bi dobro da gornji rezervoar bude prazan lepljeno flisuje, ventili zreli za steliranje lose takodjer lose fali, nedostaje sraf potrosena dobrano zabagrela cebence, ide zima da ne bude ladno na prenos fale strafovi kom 2, sjeban navoj neodgovarajuci kais, zvonce deformisano jedno po jedno korak po korak boljka ovog modela, gotovo da nema kome je crevo citavo kad je motano preterano je sa stezanjem pa je deo trake otisao unutra zanimljivo je to da ni jedna mototo radnja nikad nije imala crevo na stanju da ih pitas zasto? ..... zato dobro oprati sa obe strane, odmastiti i premotati + pvc vezice na oba kraja patkovanje polako sredjeno motor novo čepce, staro sve iskrzano po coskovima ka da je cekicem odvijano takodjer nije dugo menjana tako da leti vani jos rasturiti, zanima me gde ide instalacija naknadno turena po debljini zice rekao bi da ide na regler ali tu ne treba biti osigurac od 20A vec dodati jos 10 jest nakaceno je na napajanje reglera nije Joskin oem dzek je isecen, ovako je resno leti napolje pu samo da ga nadjem vracam ga na fabriku nadjoh kod baterije, zviznuo je bolja slika nastaviti sa pakovanjem ostalo jos 2 komaTa od termo prekrivke, inace ima srafova za odviti i zaviti da se us*res Macan pali, radi, ide ka da je 6K a ne 60K na satu Sad pravimo plan za gume koje su lose valjalo bi zameniti, amortizaciju prednju (pozadi je dobar), lezajeve napred-nazad jer imamo sumnju da je ikad ista radjeno. I tako... do sledec vidjanja godbaj 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Maj 27, 2023 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za nova zbivanja prvo aku da se osvezi jer ovaj model fino struje trosi onomad imah sumnju da je ikad ista radjeno predpostavka ispade tacna trebace nekad sad 12 leta stare .... traverzna... otvaran lezaj poente zamenjeni opanci, balans, ventili novi, lezajevi i semerinzi sad se moze reci da je valjano, spremno za montage s'ledovima imace bolje punjenje no sa halogenim staro spakovano i to je toj tj nije to to, jedno zatvoris, drgo zatvoris i trece se otvori pumpa je pisnula ..... otom potom doc ce i ona na red 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Maj 3, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 6. 2022. at 10:29, Blaza je napisao: Zadnji apdejt... Jutros krenem kod jednog servisera, poskidam što više plastika, kofer itd, nađem još jednu staru svećicu, aj da je stavim. Krenem od kuće, malo puca, ali ide. Od Belih Voda do Čukarice sve se vratilo u normalu ! Ne gasi se na semaforu, diše punim plućima, ja hepi ! Da ispoštujem majstora, aj da se provozam do njega, do grada. 5 minuta pre dolaska opet isto. Puca, gasi se...imam gremlina koji jede svećice ! Sad čekam da vidimo šta mu je... Stari post ali evo da se javim i ja imam atlantic 500 isčitao sam tvoj problem isti simptomi, znaci zacepljen filter moze da dovede puxanje iz auspuha zanimljivo... Doduse ja sam sipao priciacivac ali ako ima mulja moguce je da je filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Maj 3, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znači da je isti uzrok. Kod mene je bio samo filter goriva, tada 92 dinara... Pre toga, još 60 evra na gluposti...jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Jul 2, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima Kupujem aprilia scarabeo 500 2006 od prvog vlasnika sa pređenih 20.000 na satu skuter je u extra stanju imaju svi računi međutim čini mi se da je ovo model sa sondom, nisam baš upratio da li je dvije svjećice, tek sutra ću znati, probao sam skuter extra ide i radi međutim palio je čovjek i čini mi se da je dao malo gasa pri paljenju.. motor je stajao čovjek je star i sam reče da je sa motorima završio, skuter je stvarno kao nov još dosada nisam vidjeo 500ku takvu unutra gdje je mašina sve se cakli izhleda kao bukvalno novo imam dva pitanja šta mi je činiti pri uzimanju, naravno zamjenit ću odma ulje neki prijedlog, nasuo bih možda motul 10w40 zatim da li ja smijem skinuti klapnu i čime je očistiti koji sprej??, naravno šaraf na klapni se neće dirati samo me zanima smijem li je očistiti i čime tačno, ostalo će majstor prwgledati sve naravno cvt i ostalo a i sigurno je da ću odma novi permant staviti u njega, radi sebe @Satelis može pomoć legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 3, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Smes ocistiti, sto ne bi smeo. Za čišćenje malo benzina, malo cetka, krpica, neki kliner sprej, malo skoč brajd da se zatrlja ako treba. Jos jednu stvar treba znati koja mi se skoro desila. Malaguti stari normalno je palio, radio, išao. Skinuo klapnu koja je zaprljana bila, očistio je do perfekcije i kad sam sve završio, sklopio, upalio bajk.... jebala me je kao magare. Prvih 2min radio je perfekt, klecnuo je sa ler gasom, upalio efi lampu, oborio obrtaje, gasi motor i nije hteo primiti gas. Kači dijagnostiku, step motor u nenormalnim koracima, poremećen odnos vazduha sa gorivom. Forsiranje inicijalizacije step motora rešio je problem. Nekad jednostavna stvar zna, može tako zagorcati dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Jul 12, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Opet sam uzeo apriliu 500 ccm ovaj put scarabeo sa 23.000 na satu. Motor je u dostq dobrom stanju, kupljena od starijeg covjeka koji je upravo i zavrsio karijeru sa motorima(godine, leđa) Motor je extra za voziti nista ne lupka, izgleda prelijepo i ovuvano ta svoje godine, sto se i vidi Ulje smo ispustili novo nasuli motul. Međutim motor je stajao dosta dugo u garaži, radi se o tome da izgleda kao i prosli atlantic ima problemcic kada se krece sa blagim gasom on lagano krece i ubrzava polagano, ako mu se jaci gas dadne malo zatrokira i ne primi gas, pustanjem gasa pomalo dok ga kompresija vozi pucketa na auspuh, ali ne kao na proslom atlanticu gdje su bile tako jake detonacije. check lampicu je sinoc cak palio na pola minute i zatim se ugasi sama od sebe skuter j prešao 23.000, cpvjek je prvi vlasnik i ne vjerujem da bi klapna mogla stradati, nasuo sam pun rezervoar goriva svjezeg, ne vjerujem da je do toga, unutra masina je stvarno cista bez ikakve prasine oko glave motora i kablova unutra gdje sam se zadivio kako je moguce da prasine nema unutra... da li smijem skinuti klapnu i ociatiti i da čiz ce biti problema ako budem skidao moram li na dijagnostiku da se to nestomredetuje... akumulator je nov na njemu isto, kablovi izgledaju preuredno unutra bez ijedne praskice, uredno slozeno sve kao fabrika danas idem svjecicu staviti novu mada on govori da je mjenjana, samo netnam ako je stara onda djaba sto je nova... jer gume su bile na 0.8 bara obje motor je stajao duze vrijeme ima li jos nesto cim bi se mogao pozabaviti usput zamjenio sam i rashladnu tekucinu, ispustio sam permant iz njega koji je isto izgledao kao frisak ali eto ako je vec stajao ja sam opet zamjenio... hvala unaprijed ekipa svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Jul 12, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan da nadodam, motor izgleda kao nov i s vana i unutra oko masine nema nijedne praskice unutra oko mašine i i kablova sve izgleda kao fabrika gdje sam se zaprepastio kako je to ustvari moguce, motor izgleda kao nov prvi je covjek bio vlasnik, i vidi se da je motor maksimalno pazen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 12, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Piši u odgovarajućoj temi, ova je o Atlantiku. Zameni sve tečnosti (motor, diferencijal, antifriz, kočiona). Klapnu skini i očisti, ventile presteluj, diznu proveri/očisti ultrazvučno jer se to inače radi na 20-25Kkm. Akumulator i ako je stavljen nov ne znači da je dobar, ima loših baterija na tržištu. Proveri pad napona, potrosnju struje u fazi mirovanja i punjenje. Čim pali ecu lampu na momente možda imaš problem sa prepunjavanjem ili l. sondom ili klapnom. Dijagnostika bi značila, lakse bi bilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Jul 13, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim dobrim ljudima imam 500ccm koju sam uzeo presla 23.000 kupljena od prvog vlasnika izgleda kao nova novo ulje i filteri nova svjecica, motor zna upaliti check lampicu, i trza kad se krece, malkice kad se pusti gas zna malo pucketat na auspuh bio sam na dijagnoatici ali mislim da je suplja u prazno, izbqcili je samo gresku iddle motor ponistio je majstor i onda je resetovao istu kaze da mi je punjenje lose i da 500ccm mora imati 14 punjenje najmanje, kod mene je 12.9/13, 11.11 u leru samo me interesuje da li stvarno mora puniti najmanje 14 i kada mora puniti 14, u leru ili pod gasom imao sam vec atlantika 500 koji mi je sijede izbio na glavi i prodao sam ga upola manje jer je toliko atucao gasio se pucao auspuh i niko ga nije mogao napraviti bas me zanima to punjenje da mi neko objasni da vezveze rwgler ne uzimam, jer ocito kod nas nema niko za dijagnostiku, da li ako mi je punjenje dobro da ociatim klapnu i dali nakon ciscenja klapna opet mora dijagnoatika da se kopca da se resetuje klapna, bojim se cistiti imakidat klapnu ako cu opet morat kod kvazimajstora na dijagnoatiku da je resetuje jer ovdje su majatori bas bezobrazni i preskupi a njihove dijagnoatike ne urade nista svjeca mi je nova i filter zraka nov, ulje novo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2999 Napisano Jul 14, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Funkinbeats U ovoj temi se nekoliko puta pominjali problemi sa punjenjem, probaj da potražiš https://forum.bjbikers.com/topic/70780-aprilia-atlantic-500ie-classic/?do=findComment&comment=3012399https://forum.bjbikers.com/topic/70780-aprilia-atlantic-500ie-classic/?do=findComment&comment=2755292Itd, itd,... dalje proprati sam, da ne listam ja umesto tebe.Ova dva sam zapamtio...Sent from my SM-G996B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Jul 14, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo update autobut konstantno 13.6 na bordu prikazuje da puni. do 100 kmh uredno poslije 100 pali check lampicu motor usporava i kad pustim gas i krenem opet lagano davat gas check lampica se gasi i motor opet probije ja mislim da je 13.6 ambera na autoputu malo, a plus uz to akumulator mi je 12V 10,5Ah uasa, ja mislim da je malo ovo moram tražiti 14.5ah hvala svima iskreno ovo pisem i trazim pomoc da se ne uvaljujem ko na prosli mitor vec da odma u startu probam sasjeci a nadam se da je akumulator uzrok ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 25, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 7. 2024. at 18:58, Funkinbeats je napisao: evo update autobut konstantno 13.6 na bordu prikazuje da puni. do 100 kmh uredno poslije 100 pali check lampicu motor usporava i kad pustim gas i krenem opet lagano davat gas check lampica se gasi i motor opet probije ja mislim da je 13.6 ambera na autoputu malo, a plus uz to akumulator mi je 12V 10,5Ah uasa, ja mislim da je malo ovo moram tražiti 14.5ah hvala svima iskreno ovo pisem i trazim pomoc da se ne uvaljujem ko na prosli mitor vec da odma u startu probam sasjeci a nadam se da je akumulator uzrok ovoga On 14. 7. 2024. at 18:58, Funkinbeats je napisao: evo update autobut konstantno 13.6 na bordu prikazuje da puni. do 100 kmh uredno poslije 100 pali check lampicu motor usporava i kad pustim gas i krenem opet lagano davat gas check lampica se gasi i motor opet probije ja mislim da je 13.6 ambera na autoputu malo, a plus uz to akumulator mi je 12V 10,5Ah uasa, ja mislim da je malo ovo moram tražiti 14.5ah hvala svima iskreno ovo pisem i trazim pomoc da se ne uvaljujem ko na prosli mitor vec da odma u startu probam sasjeci a nadam se da je akumulator uzrok ovoga samo je nestalo jedan period da zeza, motor ide perfektno presao sam za mjesec 2.000 km otvorene ceste putovalo se sve super, i evo par dana opet ono stucanje nema snage dovoljno malo pppppucketa na auspuh, jednom sam na putu dosuo gorivo na nekoj žlj pumpi pa sada sam ponovo dosuo na petrolumpa cu vidjeti par dana.trevam na more za tri dana i bas me brine kako cu to uspjet izvesti, a moram ici idem na more .... novo ulje nov filter nova svj cica danas mogu probati nešto pogledati ponovo svjecocu punjenje, kqblove oko reglerq i bobine, sutra idem na put uspjet ce sigurno izdrzat qli ce minstucat i necu imati eobar performans.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci molim Vas hitno da mi neko pomogne, idem ujutru na more motor mi štuca gasi se, regler uredan dijagnostika kaže loše punjenje, kaže majstor da je do akumulatora.Akumulator je yuasa 12V 10A, kupljen 07.03 2022, motor je i dosta vremena stajao čovjek je slabo vozio jer je star i nije više za motora, da li je to doduše i star akumulator s obzirom da je aprilia scarabeo 500 ccm mislim da je u startu ta amperaža loša i da treba 14 Ah da bude po mom misljenju s tim da imam jake led sijalice, fabricki alarm, to su vec potrosaci. danas otisao do druga hajde reko da probam tvoj acu, probam upalim opet se motor ugasi ajde reko krug dva vidim dozva se na bordu opet pise 14,2 u voznji i motor kao poce vuci bolje, nije htjeo odma vec nakon drugog kruga, onda se vratim i stavim kleme s njegovog acu na svoj da ga dopuni zatim stavim svoj akumulator i sve super bilo i ugasim motor 5 min opet upalim opet poce stucati check angine trzanje i rusvaj. sutra idem po novi acu i trazit cu 14ah mada bojim se da nece moci stati u kuciste dole al stvarno 10ah mislim da je premalo i da gdje se nalazi ta masa u aprilia scarabeo 500 da je možda malo očisiim i pogledam ako i ona zeza nadam se odgovoru bas sam u pcaju pred odlazak na more.. u motoru novo ulje permant, bova svjecica i filter zraka @Satelis ako mognes samo da mi pomognes u tome da li je ovaj akumulator kupljen 07.03 2022 mogao izdati i gdje mi stoji ta masa unutra da probam doprijeti do nje ocistiti hvala svima svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 26, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vratiš se u krug sa problemom, moraš naći majstora. Suludo je tako ići na put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Satelis je napisao: Vratiš se u krug sa problemom, moraš naći majstora. Suludo je tako ići na put. Moj Dare ne znaš ti šta je Bosna i Bošnjin mentalitet, danas baš obišao dva majstora teorije obojici drugačije doduše kod jednog na fijsgnostici prikaza slabo punjenje, puni regler sli nema steuje odem kod drugog govori isto puni regler sl na leru ode da se ugasi, eh ja fino prijatelja zovnem i kažem vadi aku iz svog beverly da probam, i stavim njegov upalim opet loše krenem dva kruga i motor dođe sebi poče primati gas hajde idem još krug provozam super sve vratim se stavim svoj aku na kleme od njegovom da ga dopunim i krenem kuci super sve ugasim motor i nakon sat upalim opet opet loše , javim se vlasniku kazem kad ste kupili ovaj aku kaze 07.03.2022 eh reko trebala mi je ta info.Usput motor nije ni vožen kod njega puno čivjek je star i nije za voznje, a i akumulator je 10a što mislim da je preloše, mislim da minimum mora biti 12A a tako i fabrika nalaže ako se ne varam ispravite me samo ako griješim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Avgust 26, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako punjenje ne mozes da meris sa losim i neodgovarajucim akumulatorom. Kupi ili pozajmi drugi koji je sigurno ispravan i odgovarajuce amperaze i probaj onda. To sto je 2022. nema nikakve veze. Lose odrzavan aku, praznjen vise puta do kraja, vozen kratke relacije… i crkne za cas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, muljaz je napisao: Svakako punjenje ne mozes da meris sa losim i neodgovarajucim akumulatorom. Kupi ili pozajmi drugi koji je sigurno ispravan i odgovarajuce amperaze i probaj onda. To sto je 2022. nema nikakve veze. Lose odrzavan aku, praznjen vise puta do kraja, vozen kratke relacije… i crkne za cas. motor je dosta stajao zbog nesposobnosti starijeg covjeka da ga vozi plus star 2 ipol godine i amperaza od 10a je premalo za 500ccm masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 27, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste slab, tu ti ide kiselinska 14-ca, uži a vislji aku. Zameni bateriju, premeri punjenje sa i bez opterećenja. Postove treba prebaciti u odgovarajuću temu, pišemo u AA temi o Scarabeu. On ima masu levo od baterije koja se spaja na dzek. Taj džek zna da nagori zbog lošeg kontakta i eto problema sa radom i punjenjem. Motor se mora ceo ogoliti i proveriti instalaciju, senzor obrtaja, varnicu, ćopu i td jer mi problem deluje da leži u "struji". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 27, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan izdala je aprilia danas, misleci da je akumulator star odem do majstora stavim novi acu, pogledamo masu ocistimo, sjedam sa suprugom idemo na more, ulazak na autoput check lampica trzanje, 100 km/h i neda više, oborim brzinu na 60, lampica se gasi dajem opet gas gazim preko 100 dolazim na 100 opet lampica opet usporava i tako nekih 40km patnje autoputa vratim se nazad i odvezem drugom majstoru koji ce akinuti sve i pogledati, regler odlično puni, a s obzirom da se danas ugasio i nestalo struje na instrument tabli kada sam nizbrdo naletio na rupu mislim da će trebati prečešljati i te kablove i mase, čovjek je stariji majstor i susretao se s ovim 469 agregatima dao sam mu priliku, moj prvobitni majstor dize ruke od skutera tako da se nadam da ce ovaj drugi uspheti rijesiti i da se napokon zaputim na godisnji ukoliko ima voljnih dusa predlozite sta da mu kazem da preceslja jer ove 500agregate kod nas u Bosni nema puno ljudi koji zna oko njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 27, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan rekao je da xe cak skinuti klapnu ocistiti al kaze i on da to nije glavni peoblem moze biti blazi dodatni, kaze da mora pregledati kablove jer mi se isto tako ugasio kada sam ga oborio s centralnih nogara dok je bio upaljen i odma insteument tabla se ugasila, opet dajem kontakt i pali opet ovi 500 agregati evo moj drugi po redu su stvarno nezahvalni... isto tako veliki strah imam od fabrickog alarma za koji mi je prijasnji majstor rekao da moze zezati i da ga niko nece moci skinuti jer je jako zeznuto uraditi disable alarma jer je uvezan sa procesorom, ja bih najvolio da ga mogu skroz ukloniti taj fabricki alarm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano Avgust 28, 2024 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan + update neki dan na dijagnostici kad sam bio reče otac od majstora pa jel ovo motor od onog starog čike, reko jeste ja sam kupio od njega, govori on očuvan je dobro ali nam je par puta dolazio čovjek mi smo ga savjetovali da proda jer on nije za motora, on ti je s ovog motora padao par puta, doduše i ja sam vidjeo unutra da je na plastikama kit neko nanosio i da je farban čošak... sad sam ovom majstoru poslao fotografiju sto sam nasao slucajno senzor prevrtanja, koji me je potencijalno mogao zezati i praviti cirkuse po struji tj ometati motor paliti check skuter se upravo rasklapa čovjek počinje da pretresa, rekao sam mu da provjeri naprijed kada skine plastiku kod alarma da li negdje stoji ovaj senzor pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 146 Napisano Avgust 28, 2024 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da te zeza kad štrucne, problem je u struji, kao što je Satelis napisao, samo treba naći gde je problem metodom eliminacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...