Jump to content

Moto Zajednica

Singeer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Singeer

  • Rođendan 29.05.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kikinda
  • Motocikl
    Gilera Fuoco

Singeer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Falsch vazduh ne vuče nigde sve je bez i malo lufta po mom mišljenju neki senzor ga zeza lambda sonda ili nešto drugo ali bez dijagnostike verovatno neću rešiti problem.
  2. Izvinjavam se tek sada videh da ste pisali problem je jer u Kikindi nema niko dijagnostiku, a definitivno nema dovoljno goriva ali zašto ? Dizna je nova, filter na pumpi nov, pritisak goriva je oko 3 bara . Ako mu smanjim dotok vazduha na filteru proradi kako treba . Muke žive!
  3. Pozdrav još jednom rešio sam većinu problema ali sada imam drugi koji nikako ne uspevam rešiti, sada mi se događa da motor trokira ako mu dodam veći gas, dok ga vozim lagano sve je u redu čim dodam gas počne da trokira, upali grešku i neće da ide . Pustim gas ugasi grešku i onda opet ide normalno . Molim za savet, pomoć .
  4. Pozdrav svima zovem se Siniša i trenutno vozim Scarabea 500 ie 2007 godište i imam problem koji ne znam kako rešiti . Naime pre neki dan samo se ugasio kada sam skinuo plastike džek sa dizne se polomio poručim novu diznu i kada sam je stavio pali kao metak ali gas neće da primi trokira . Na leru radi odlično . Ima li neko ideju gde gledati , šta dalje činiti . Hvala
  5. Pozdrav svima ,imam problem koji ne mogu da rešim pa molim za pomoć . Naime uzeo sam Atlantica 500 2002 godište zaista u lepom stanju ali imam za taj agregat standardni problem ,a to je mešanje benzina i ulja . Uzeo sam ga tako znajući da je pun benzina i predpostavio da termostat nije ispravan što se i ispostavilo kao tačnim jer je ostao otvoren . Zamenio sam ulje,filter ,svećicu, diznu odneo na ultrazvučno čišćenje, stavio drugi termostat ,očistio klapnu gasa ali problem nisam rešio i dalje sipa benzin u ulje . Svećica koji sam skinuo je bila crna i očigledno je smeša prebogata što se osetilo i po mirisu izduva ,sada radi lepo ,normalno pali ,super ide ali meša benzin i dalje sa uljem ,a ja nemam ideja šta dalje .Čudno je što mi izgleda da sipa benzin kada motor ne radi ,a ja nisam siguran dali je to moguće . Eto ako neko ima neku ideju pomagajte . Svako dobro i pozdrav iz Kikinde .
  6. Da sjajan je ali sve je manje dobrih i očuvanih ,a ovaj je sjajan .Mada imam problem sa slivanjem benzina u ulje što je često kod ovih mašina.
  7. Tu sam ja odavno ali samo iz prikrajka .
  8. Siniša Kikinda ,trenutno AA 500
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja