Jump to content

Moto Zajednica

putovanje na ravnu goru

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: v-strom 1000

da li neko ove godine planira da ide u maju na ravnu goru.mislim da je od 18 do 20 maja.mene politika ne zanima i nista oko nje ali sam cuo da se tamo mnogo gobro jede(jagnjetina,prasetina).

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

RG je daleko lepsa kada nije vasar gore

U pravu si rodjace, organizuj krajem maja i evo nas iz NS-a. Nisam mislio klasicnu organizaciju nego okupljanje u Cacku neke subote i zajedno odemo gore do nedelje u satorima spavanje a za jelo lovacki ko sta ulovi nek jede.:zdravo:

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

odlican predlog, jedino na zalost, licno ja, zbog vrlo cesto i totalno nepravilno zauzetih vikenda, ne bih smeo na sebe da prhvatim odgovornost organizovanja ni datuma ni logistike :(, ali vrlo rado bih se potrudio da organizujem ekipu (zajedno sa mnom) koja bi vas docekala, pomogla oko nabavke potrepstina i sa vama se provozala do RG

e sad, sam ostanak na "livadi" ni u cije ime sad ne smem obecavati (verujem da bi bilo zainteresovanih :)), a sto se mene tice, koliko mi vreme bude dozvolilo, ostao bih sa rajom koliko god budem mogao, jer onaj raj posetim kad god se ukaze prilika, a isto iskreno savetujem i vama :)

dakle, predlog je da se dogovorite kad biste se organizovali za dolazak, javite na vreme, ja saopstim ovde ljudima koji mogu javiti izvesnom broju cacanske moto populacije da se vidi ko je zainteresovan za druzenje (a makar za voznju i izlet verujem da bi bilo zainteresovanih) i da se dogovori susret i ostatak priprema za odlazak na brdo

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Yamaha yz125 2003

Ja se prijavljujem1jee1.gif

Ravna Gora 15 minuta od moje kuće, hehehe. Moje magare čeka u garaži, samo javite kad se ide, samo iskreno, ja ne bih smeo motorom da idem kad je sabor, možete da se vratite bez motora, ludaka na svakom ćošku. Pravi posao je otići neki dan kad nije skup, napraviti roštilj, i ako neko ima kros motor, otiči do pećine i nazad i po ostalim bespućima, sreći nikad kraja1moto3.gif

• Ne silazi, 6286 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

U vreme sabora, ja ću ići motorom ako i samo ako bude išla 'moja' ekipa u kojoj su neki moji prijatelji te budem njihov gost i niko ne sme da me dira u motor :zvizduk:

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Ja se prijavljujem1jee1.gif

Ravna Gora 15 minuta od moje kuće, hehehe. Moje magare čeka u garaži, samo javite kad se ide, samo iskreno, ja ne bih smeo motorom da idem kad je sabor, možete da se vratite bez motora, ludaka na svakom ćošku. Pravi posao je otići neki dan kad nije skup, napraviti roštilj, i ako neko ima kros motor, otiči do pećine i nazad i po ostalim bespućima, sreći nikad kraja1moto3.gif

evo mozes i ti malo da posvedocis o lepoti tog kraja :)

sto se pecine tice, ne treba kros, moze bilo kojim endurom da se stigne, osim ako neko nema nameru da ide u sumu malo da sece gradju za ogradu oko dvorista :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja