m.mitar 175 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Uspeces ti da ga vratis u zivot,ja sam drugu vratio puch-a 150ccm proizvedenog oko 50-te u zivot,motor od njegovog dede jos.Taj ima dva klipa 'blizanci'koji rade na jednoj klipnjaci.E to je cudo od motora!I dan danas se vozika sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1355249447[/url]' post='1412607']Uspeces ti da ga vratis u zivot,ja sam drugu vratio puch-a 150ccm proizvedenog oko 50-te u zivot,motor od njegovog dede jos.Taj ima dva klipa 'blizanci'koji rade na jednoj klipnjaci.E to je cudo od motora!I dan danas se vozika sa njim Samo zelja i malo para....i nista vise ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Decembar 11, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Samo zelja i malo para....i nista vise ne treba Pola od toga već imaš... Mislim na želju Polako, sredićeš ti to jednog dana, a sudeći po onom što se vidi na slikama, motorče je skoro kompletno pa ne bi trebalo ni nešto baš puno para za sredjivanje. Samo napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A jer se bese na puhu magnet okrece ulevo kolko se secam?zadnji sam imao pre jedno 20 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 11, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da, kontra se okreće, treba da bude i strelica na magnetu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Jos se secam pomalo,nisam izlapio jos .nasao sam na netu kako ugradjuju nitro u neki slican motorcic,pre ugradnje tuga ,posle ugradnje jede asfalt.A to zbog nekih trka mopeda.Ako nadjem link postavicu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zelju za motorima imam na pretek nista mi nije tesko oko toga sve radim sam video sam i ja dosta klipova sto ugradjuju nitro za trke prepravljaju ram...itd....postavi ako nadjes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...