draza 548 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju treba prednji branik za Yamahu dt 125 ls iz 83-e godine . Ako neko ima original neka ponudi ( obavezno slika ) . Moze i od neceg drugog samo da je za cross motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi ovog decka 064/144-25-63 Mile Juric. On je iz Novog Sada i znam da ima plastike za moto cross. Vidi da ti posalje slike pa ako nesto moze da pase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam za njega . Ako je to Moto Jric onda je ok . Nego sam mislio da ima neko negde original za nju . Ako nema sigurno cu njega da zovem . Vidim da su mu i cene sasvim korektne . Inace hvala !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov od YZ 125 2004 god. plave boje,25e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se bio sam zauzet nesto ovih dana pa nisam mislio na branika . Moze li Pero neka slika blatobrana da vidim od prilike kako izgleda pa da se dogovorimo oko slanja ako se svidja prijatelju . Iskreno da je za mene reko bi odma da saljes ali ovako bolje da vidi da ne budem ja posle kriv . Hvala unapre i pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo od Jurica prednji blatobran od 2009. yamahe, izaslo 2600 din. sa postarinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nema druze tek za 2 nedelje . Sad sam zvao . Malo nam je hitno pa ne bi da cekamo bas toliko . Cekali bi da ne prska blato i voda ko luda . Hvala ti ipak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Nadam se da sam pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pomogo ama bas nista . Sad si me ubio u pojam koliko je lep branik . Lepa kupovina da ima odma bi uzeo . Nego aj svrljni broj na koji si zvao . Da ne bude da sam zvao nekog pogresnog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam na 064/14-42-563 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj tek za 2 nedelje . Hvala ti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika: Nadam se da sam pomogao... Isti kao moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...