pedjafzr 44 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju fzr 998 u odlicnom stanju,bez ikakvih ulaganja.... Na motoru zamenjeno :ulje u viljuskama,ulje u motoru,ulje u kocnicama,ulje u kvacilu,svecice i sinhronizovani karburatori.... Motor radi odlicno... Nove plocice i napred i nazad,koso digitalni sat automatski podmazivac lanca,i josx puno sitnica...Zadnja felna je 180 zr 17 a farbicka je 160 zr18,imam i nju sedi u garazi,imam fabricke satove,fabricku masku,zadnju komplet konstrukciju sa sve repom...TREBA DA SE ZAMENI:zadnja guma(imam novu). Moze zamena za sv,fazer, f3,f4... Uz moju doplatu,ili za neki manji motor uz vasu doplatu... Moze zamena za motor i za kes ,zamena za automobile me ne iteresuje... Inace nije registrovan ali pocetkom sledece nedelje ce biti...Zadnje sediste dolazi u sredu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista da napise Xm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan neki komentar pa makar bio negativ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste, zna li se orjentaciono priblizno koliko desetina hiljada km je presla, jer do sad radjeno sta na agregatu? I naravno koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je od 2004,nisam vozio do 2010 jer sam bio mali... Agregat nije otvaran nikad,vidi se po srafovima,servisiran kompletno,ulje u motoru jos zuto (providno)...Inace motor je 1988,imam fabricki sat masku i sve ostalo...Na satu pise oko 44000...Da li je tacna kilometraza nzm....Inace sve je u ful stanju,josx nije registrovan u srbiji...A cena 1600 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vidi se da je ulozeno truda ali care 1600e za R star 24 godine,jbg, dodas jos 200-300e i uzme cbr900rr 10 godina mladju, ili za iste pare(ima jedna na oglasima za 1600e) uzmes thunderace takodje 10 godina mladju i u svakom slucaju bolju i napredniju. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ne bi da pametujem nesto bez veze,ali ako je jedino merilo godise motora onda do ku....,ima motora koji su duplo stariji a duplo bolji od mladih iskrpljenih motora i motora kojima samo sto ne iskoci klipnjaca kroz blok. Jako je lepo gledati na oglasu mlad motor sa niskom cenom na netu,a sasvim je drugo prevaliti stotinu kilometara da bi utvrdio da je taj isti mlad motor sa neta uzivo teska grobina. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 7, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ok, nije da nisi u pravu ali niko ne garantuje da ni ovom mozda sutra ne izleti klipnjaca....moje misljenje je da je za ovaj model ovo previse para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je previse,ali je ulozeno mng vise para,nije mi cilj da ga prodam u bescenje,vozacu se i ja ,ali sam mislio da se malo podnovim... Inace i ovaj mi je ok... A za moj motor ja garantujem da nece da izleti klipnjaca ili sta vec,zato sto je motor mazen i pazen,ai uvezen je u ok stanju... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,cena ide malo dole... Za sve ozbiljne moze popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor prekjuce registrowan,tj 27.4.2012... I sredjen komplet,naprawljene swe plastike sto su hwalile motor josx lepsi,wredi wideti,orobati...Inace cena ista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Motor prekjuce registrowan,tj 27.4.2012... I sredjen komplet,naprawljene swe plastike sto su hwalile motor josx lepsi,wredi wideti,orobati...Inace cena ista Prevod: Motor prekjuce registrovan, to jesto 27.4.2012... I sredjen komplet, napravljene sve plastike sto su falile, motor jos lepsi, vredi videti, probati....Inace cena ista. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...