Cvijanović 1915 Napisano April 1, 2012 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da mi pomogne,trebaju mi naime dimenzije ovih semeringa.Tražio sam na sajtu Athena i RMS,malo sam guglao ali-ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 1, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kojih ovih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1915 Napisano April 1, 2012 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan kojih ovih? Prednje viljuške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 1, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..valjalo bi napisati koji motor/skuter je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1915 Napisano April 1, 2012 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ..valjalo bi napisati koji motor/skuter je u pitanju... Mnogo sam puko....Honda SES 125-Dylan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano April 1, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao uzeti povecalo i lampu i procitati na njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Orginalni hondin semening nemoze da se kupi samo semening vec ide u setu-semening,zeger i cistac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Orginalni hondin semening nemoze da se kupi samo semening vec ide u setu-semening,zeger i cistac. kad ne vozi yamahu ili kawasaki ja kupovala za kawasaki a i za yamahu provereno da ima samo semering doduše u nemackoj, malo šašavo da ne može za hondu za kawasaki je bilo i ovde ali naravno skuplje i ceka se 20 dana pa ja nemala živce da čekam proveri ti to još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1915 Napisano April 2, 2012 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Orginalni hondin semening nemoze da se kupi samo semening vec ide u setu-semening,zeger i cistac. Mili,nisam u mogućnosti da remont prednje viljuške platim 100E...Nego sam mislio,pošto su zeger i klizač u tom kompletu čisto vaćarenje,ako znaš koje su dimenzije samih semeringa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1915 Napisano April 4, 2012 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam!!Dimenzije su:33x45x8/10.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac 1 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas svih vrsta semeringa za vile www.motobike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1203 Napisano April 6, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1386 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Saleta iz Trstenika "Motossaky" ako nema na stanju svakih par dana mu stize roba iz Grcke.Korektan,brz i posten za saradnju. Imas temu na forumu pa iskopaj broj,ugasio mi se tel pa nemogu da okacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Evo potrazi ovde... http://www.sgr-it.com/download/pdf/31e_ammortizzatori_2009.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Pa potrazi na motobike.rs po dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...