shonebrate 14 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šabac Motocikl: SUZUKI BANDIT 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nenad iz Sapca, profesionalni vozac, do skoro u medjunarodnom transportu, znaci, mnoooogo kilometara iza mene vozim kawasaki er6n lep, mali, crni nisam se do sad nesto istakao sa voznjom 100-200 km uglavnom dnevne ture takav mi posao ni ja ga ne volim nadam se ove ove godine vise kilometara i vise druzenja tu sam pratim vas .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 1, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Shonebrate sada već kreću duže ture,pa ako si za njih svrati ponekad do kluba,najbolje četvrtkom tada se uglavnom dogovaramo ko će gde za vikend,pa izabereš koja ti ruta najviše odgovara i samo se priključiš.U početku će ti sigurno biti neobično jer ne poznaješ ljude,ali mi ćemo učiniti da se osećaš što prijatnije,i veruj mi brzo ćeš se uklopiti.Pozdrav i svrati u klub kada možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonebrate 14 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šabac Motocikl: SUZUKI BANDIT 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze. Hvala na pozivu u svakom slucaju. Malo me sramota da dolazim praznih ruku nema vise vina nemojte zameriti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 2, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pusti tvoje vino njega smo već probali(i odlično je) sad dođi na druženje i da ti probaš vino kod nas,odmah ti kažem da nije kao tvoje ali može da se pije u dobrom društvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:Sto se nisi uclanio na BJB dok je bilo vina, pa da i mi probamo. Salim se dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Nenada ,Deda što se tiče vina bojao se da nam zubi ne utrnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonebrate 14 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šabac Motocikl: SUZUKI BANDIT 1250 Prijavi odgovor kao problematičan ma to samo trenutno presusilo bez brige pronacu mu ja drugi izvor ako treba za dedu, ima da presretnemo konvoj na putu kao ono iz pobesnelog maxa za benzin nego treba tim vinom nesto i zaliti ... pa...eto mene sa balonom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra^^ 125 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...