Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi 10V

Recommended Posts

• Nemanja Stojanović, 1473 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Nakon što mi je kroz ruke prošlo pet motora, od 3 do 100 konja, mislim da imam malo bolje definisanu sliku šta tačno želim, pa je vreme da se prelazi.

Ponovo :lol:

Elem, o motoru:

Kupio sam ga 28. IX i registrovao 6. X prošle godine. Više o samom procesu kupovine i šta je urađeno na motoru kad je kupljen ima u ovoj temi ako nekoga zanimaju detalji.

Čovek od kog sam ga kupio nije imao A i vozio ga je po svom kraju. Meni je priča delovala dovoljno legitimno da ga kupim, i nisam posle ni sumnjao po ponašanju motora. :neznam:

On ga je kupio od jednog dečka iz Nove Pazove, koji mi je rekao da ga je jako brzo zamenio za Pulsar. Na njemu su još uvek bili papiri, zato sam i išao, nije me toliko interesovala istorija.

Jedno vreme sam vodio evidenciju potrošnje, ali od kako je počela ova nova sezona nisam nastavio.

Može da troši 2,5 ako se vozi baš pažljivo, ali uglavnom ide oko 3. Preko toga jedino nekim nadljudskim naporima i mučenjem mašine, ali u te vode nisam zalazio.

Pogledao sam cene po oglasima, i prosečna cena za Keeway Speed (kojih ima dosta više) je 640 (614 na forumu), a za Qingqi 10V 800, šta je suludo. Mislim da su spidaši malo realniji, pa se vodim njihovom cenom, a i ja sam motor platio 550 (doduše neregistrovan).

Stavio sam u oglasima 700, ali ga prodajem za 600. fiksno.

Da objasnim odma "a jes platio 550 a oćeš da ga prodaš za 600" - registracija je sto evra prijatelju, šta je skoro 20% cene. A nisam đunta pa da računam ono šta je rađeno na njemu i vodu koju sam potrošio dok sam ga prao. Mislim da je to sasvim okej.

Poslednji motor sam slično oglašavao, i objasnio čoveku koji je dolazio po motor da je to poslednja cena kraj i kraj, i kada su hteli da spuste još, da nije bio ćale tu vratio bi ih kući.

Zato sada oglašavam 700, pa nek spuste, a drugarima forumašima lepo objasnim :takoje:

Evo par fotografija od jesenas, ništa se nije promenilo:

PIC_6640.jpg

PIC_6639.jpg

PIC_6646.jpg

Išao sam sa ocem prošlog vikenda do Temerina, bez apsolutno ikakvih problema.

Ah i da, zimu je proveo pod ciradom i nadstrešnicom, pored stepenica od moje terase.

Kad se prolepšalo vreme, proverio ulje, gume, upalio iz treće.

Ja sve mislim da sam izostavio nešto, a opet gledam baš sam se raspisao.

Možda dopišem posle nešto, ali evo sada da stavim velikim brojkama, za sve one kojima se ne čita:

600 EUR

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

S' obzirom da sam danas pao sa ovog motora, a ne bih mogao da prodam nesto za šta nisam siguran da je bezbedno, povlačim ovaj oglas.

• Podržavam 2

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

E, polako! Posto sam se do malopre vozio sa doticnim Quinqi-em, imam da svecano izjavim sledece: Motorce ide kao zmaj, drzalo je korak sa mnogo vecim i jacim masinama preko 500 km za 2 dana, a taj pad je jedno obicno iskliznuce po sinama, pri brzini malo brzeg trcanja, :lol: i osim par ogrebotina, mislim da mu nista ne fali. Nas tridesetak moze da posvedoci da osim par ogrebotina (koliko se secam, lak nigde nije dotaknut) na motorcetu i prasine na vlasnikovim pantalonama :nanana: nikakve druge stete nema.

Znaci, pusti kupce da vide motor i da sami procene vredi li dati pare za istestiran motor ili ne.

PS: inace, mislim da o postenju vlasnika dovoljno govori cinjenice da nije proslo ni 5 minuta od kako se vratio a vec je prijavio pad. Mislim da bi pola njih malo uglancalo ogrebotine i pravilo se nevesto...

Od mene veliki plus za Skittlesa kao coveka !!!

• Podržavam 1

Hvala Laki, ali kvinki ide u garažu, pa kad se utvrdi stanje i sanira šteta, ponovo na doboš. :takoje:

Dakle, od pada se ogulio sat, far, tegić na volanu, ručica za kočnicu i nogodržač :zbunjen:

Sve je tehnički ispravno sada (mada je i bilo, samo sam morao da proverim), samo je kozmetički malo :neznam:

Najbolje se vidi na prvoj fotografiji da je telo motora netaknuto.

Malo je samo prljav bio, ali danas je i opran :takoje:

Ako ga neko hoće ovakvog, najbolje da prvo dođe da vidi.

Ja ću svakako i ove preostale sitnice rešiti kad tad, ali ako neko ne može da se strpi, pošto me toliko ljudi zvalo od kad sam postavio oglas (0), čisto da ne sprečavam nikoga.

Ja sutra idem njime u okolinu Kragujevca. :moto3:

P.S. Tegić je bio malo iskrivljen, pošto kapiram da je on i primio najviše sile, ali to je samo bio šraf jedan veliki unutra, i to je sada sređeno, ostao je samo ožiljak.

post-8091-0-59032500-1336232515_thumb.jpg

post-8091-0-08393500-1336232552_thumb.jpg

post-8091-0-48254500-1336232571_thumb.jpg

post-8091-0-35944600-1336232589_thumb.jpg

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Dobar ti je motor,a kakva slucajnost da sam i ja pao istog dana sa svog kiveja isto na desnu stranu... 1lol.gif

U svakom slucaju cena je i vise nego korektna za taj motor.... 0takoje.gif

Nadam se da si prošao barem kao ja, ako ne i bolje (što se tiče povreda, motor se da popraviti uvek).

Hvala za komentar, to je bila cena pre pada, sada (dok ne sredim kozmetiku) je podložna promeni.

Kada sredim, vraća se na onu gore napisanu. :takoje:

Novi akumulator, ne znam dal to znači nešto nekome :neznam:

Meni da, pošto ga vozim i tako će i biti dok ga neko ne kupi.

Oglas je aktivan ljudi, kapiram da je kriza, pa evo pružam ljudima najrazličitije vidove plaćanja, evri, dinari, kartice, čekovi, rate, zlato...

Stavljena pireli prednja guma :zdravo:

Cena i dalje u vodama pregovora, samo kada bi imao sa nekime da pregovaram. Slobodno se javite.

Može zamena za Rev'it SAND odelo, nije to skupo u TC-u u Ljubljani. :lol:

Čak ću i sam da odem po njega.

Ozbiljno, nudim motorče prilično jeftino. :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja