Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bila je vec neka slicna tema ali nisam zadovoljan odgovorima....zato mi treba par odgovora,saveta i ponuda Elem, radi se o tome da mi ne odgovara polozaj kormana na mom Dominatoru,a i cini mi se da je malo kriv jer u voznju mi je desna ruka bliza telu od leve,kao da je na desnoj strani malo zakrivljen.Isto tako kad ustanem u voznji previse sam pogrbljen i ne mogu da vozim (imam metar osamdeset i znam da je dominator malo nizi motor ali mislim da to moze da se popravi). Video sam da se prodaju gomila kormana,sto visljih koji su redji,sto nizih kojih ima na svakom cosku skoro. Posto je Hondin korman kao kod skoro svakog soft endura blago zakrivljen ka unutra,interesuje me sta bih dobio kad bih stavio korman koji je ravan,tj nema nikakve krivine,kao kod cross motora ?? da li cu se umarati na nekim duzim stazama ili ce mi biti isto,a mozda i sve zavisi od mojih krakatih ruku Opet tu je i opcija da se ugradi vislji Renthal volan ali zanima me kako sve to utice u voznji ! Naravno ko ima da ponudi neki bio bih mu zahvalan @Tindirbp imam tvoju ponudu na umu Video sam plavi Lucas-ov na Oglasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kros kormani su ravni ali uglavnom plitki tako da uz njih računaj i distancere (do 3cm ce sajle da trpe ) Moj savet ti je da probaš prvo sa kormanom od starog Transalpa (kockast far) ili od Afrike Twin. Ja sam na Super Teneri imao sličan problem, povučen korman unazad i nizak za stajanje (192cm) i to sam rešio sa starim transalovim kormanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Popsy,sad cu da se bacim na malo informisanja oko Transalpovog kormana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/MOTOCIKLI/KORMANI/KORMAN-ALUMINIJUMSKI-LUKAS-MCL155B-PLAVI-L-800mm-fi-22mm-/prod_13028.html Nasao sam i nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Popsy,sad cu da se bacim na malo informisanja oko Transalpovog kormana ali upamti stari transalp, novi je niži i isto mu idu ručice unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://bikepics.com/pictures/2102540/ Jel ovakav kao kod tog starog Transalpa ? gledam nesto ovaj je bas bas visok....afrika i transalp,pa verujem i tenera imaju nesto nizu poziciju,pa im je potreban vislji korman...Dok Dominator ima nesto vislji gornji trougao pa se plasim da bi ovakav bio previse visok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 30, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovo: http://www.louis.de/_101c03deeb07f0643e0ffb26c6e6655332/index.php?topic=search&searchterm=10021165&cmd.x=0&cmd.y=0 ja ga imam na africi.. a za neki dan cu na dominatora staviti stari afrikin pa mogu da okachim slike... ili da dodjesh da probash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super samo da vidim kako bih cucao na Dominatoru Posalji mi inbox adresu i kada mogu da dodjem,meni odgovara vikend ako ne bude neko sranje od vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 4, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan stavih volan... saug mora da se produzhi za 2-3cm.. sajla... i stavio sam celu chantru za kochiono ulje i cilindar sa afrike... kochi domindzha dosta bolje lep mi je ovako, zhao mi da ga rastavljam ali opet, zato sam ga i kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti je smanjeno pomeranje kormana,tj manji je ugao skretanja....smeta vizir ja sam malo stelovao moj korman i nekako sam ga namestio da dolazi tik do vizira ali da ga ne udara a opet meni da bude udoban za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pipa samo desna strana ali i onako skidam sve to pa nece biti problem... samo tu sajlu od sauga da namestim, gushi motor kad skrenem desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...