zli 412 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kao u naslovu, znaci treba mi letnja kozna jakna...nova,crna,sa sto manje natpisa, broj 56, nesto sto lici na alpinestars indy black,alpinestars helius i sl...po mogucstvu ispala iz kamiona i tako te varijante ako imate, izvol`te ponudite na pp. fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Te su najbolje sto ispadaju iz kamiona, da mi je jedno 100 komada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ispala jedna, tu je i druga, ja nosim br52. fala takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sta ste se uFatili za kamion, ko baba za oblande... to sam ja `nako, tek da naglasim koliko sam kreditno sposoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan i dalje se trazi jakna...placam kesEm:D a za alpinestars nyc jacket, u navedenom broju, vodim i na jedenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Nije crna..ali te mozda zanima,broj je 54,i potpuno je nova,nekoriscena....cena 235eur 064/6860296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi...samo nije moj broj i boja. inace odlicna jakna za dobru cenu. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...