mohikanac 1209 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam agregat od fzr 1000 ali agregat je go,bez karbova,struje,grana airboxa.pa da li neko ima iskustva mogu li moji karburatori na 1000 agregat naravno iz stelovanje smese,karbovi su isti ali se neke dizne razlikuju(ako nista ne uradim zamenicu samo dizne)... Koliko sam saznao moja struja trebalo bi da pase,jos se vrti na malo vise obrtaja.. Da li mogu moje izduvne grane,pretpostavljam da ne mogu jer je glava vislja na 1000 cm zbog veceg hoda klipa... Ako neko zna,posto za dan-dva treba da idem da uzmem agregat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan treba ti grane+karburatori+cdi ...cdi obavezno ili ces ubrzo traziti opet dtugi agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel na fzrovom cdi drugacije podeseno paljenje verovatno zbog veceg hoda ,ili je samo razlika sto se yzf vrti na vise obrtaja tj. kasnija blokada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan kriva palenja nije ista...to manje vise nije strasno ...ali broj obrtaja je opasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...