Mr. No 570 Napisano Mart 27, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne zna gde bih mogao da nadjem da kupim nov termostat za TDM? Moze li da se stavi neki od automobila ili nekog drugog motora? Ne ceka mi se 3 nedelje Plattner.... a i 38 EUR je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve ima prijatelju samo kazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo pa pisi sta ti tacno treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan A onaj disk u pozadini jel zadnji ili ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Mart 28, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo pa pisi sta ti tacno treba! Treba mi ovo: Nalazi se u kucistu koje stoji na crevima od hladnjaka... Samo sam ja planirao da kupim nov posto mi se ne rastura pola motora za polovan i mozda ispravan termostat Koliko bi kostao polovan, ukoliko bi ga uopste i prodavao odvojeno od kucista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim problem oko termostata. Taj ti je vjerovatno blokirao u zatvorenom polozaju cim trazis drugi,ako je ostao otvoren znaci da ima cirkulaciju,a ne koristis motor zimi nego ljeti pa onda nije problem sto imas stalnu cirkulaciju tecnosti za hladjenje. Ako je pak ostao zatvoren onda samo probusi rupu na tijelu termostata i vozi dok ne nabavis drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Mart 28, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim problem oko termostata. Taj ti je vjerovatno blokirao u zatvorenom polozaju cim trazis drugi,ako je ostao otvoren znaci da ima cirkulaciju,a ne koristis motor zimi nego ljeti pa onda nije problem sto imas stalnu cirkulaciju tecnosti za hladjenje. Ako je pak ostao zatvoren onda samo probusi rupu na tijelu termostata i vozi dok ne nabavis drugi. Cim izadjem iz grada, motor je suvise hladan. Nije zaglavio termostat (otvarao sam ga) ali ocigledno ne radi kako treba. Mozda nekom i ne bi smetalo ali ja volim da vozim ispravan motor, cak iako kvar izgleda banalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ima i za to pomoci da dignes radnu temperaturu na otvorenom putu( prekrijes pola hladnjaka ),ali vidim da ti vise volis da lickas nego da se vozis. Salim se....Nego jesi li termostat ( kad si vadio ) stavljao u kakv sud i zagrijavao u vodi,pa hladio da vidis sta se desava,jer zna termostat ( osovinica koja otvara ) blokirati od prljavstine u tekucini za hadjenje. Pogotovo ako sipas vodu zna se uhvatiti kamenca,pa blokira. Onda ga prokuvaj u vodi sa sodombikarbonom vise puta,mozda proradi kad se ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Mart 28, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima i za to pomoci da dignes radnu temperaturu na otvorenom putu( prekrijes pola hladnjaka ),ali vidim da ti vise volis da lickas nego da se vozis. Salim se....Nego jesi li termostat ( kad si vadio ) stavljao u kakv sud i zagrijavao u vodi,pa hladio da vidis sta se desava,jer zna termostat ( osovinica koja otvara ) blokirati od prljavstine u tekucini za hadjenje. Pogotovo ako sipas vodu zna se uhvatiti kamenca,pa blokira. Onda ga prokuvaj u vodi sa sodombikarbonom vise puta,mozda proradi kad se ocisti. Nisam grejao, ali cu. Nasao sam u uputstvu za TDM kako se proverava ispravnost termostata pa cu tako i da proverim. Hvala za savet sa sodom probacu i to mada sipam iskljucivo antifriz i destilovanu vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve komplet sa kucistem 35eu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Немој се зјб.... Ако тај уложак термостата може да се извади из кућишта, провери температуру отварања, одеш у мало бољу радњу са ауто деловима, нађеш одговарајућу топлотну вредност, ако треба спољне димензиjе термостата лако ћеш да прилагодиш јер је материјал мек и лако се обрађује. И све то за максимално 1000 динџи. Не бих ти саветовао да возиш мотор без термостата. fox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan sve komplet sa kucistem 35eu..... Srbija je vec u EU. http://www.ebay.de/sch/Auto-Motorrad-Teile-/131090/i.html?_nkw=yamaha+tdm+850+thermostat+&_cqr=true&_nkwusc=yamaha+tdm+850+termostat&_rdc=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Mart 30, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Porucio novi u Plattneru... Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem, meni to kuciste curka pravo na svecicu Probao sam sva moguca dihtovanja i ne vredi. Tako da me zanima gde da kupim novo kuciste termostata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jul 1, 2015 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem, meni to kuciste curka pravo na svecicu Probao sam sva moguca dihtovanja i ne vredi. Tako da me zanima gde da kupim novo kuciste termostata? Ja sam problem sa curkanjem termostata resio tako sto sam zamenio gumicu (Plattner). Jeste da je skupa ali je uradila posao. Bar sam 5 puta pre toga dihtovao I stavljao svakakve silicone misleci da je stara gumica dobra - resio sam problem tek kada sam stavio novu gumicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 9, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Image005.jpg evo pa pisi sta ti tacno treba! pozdrav trebaju mi prednji diskovi ako su dobri pisi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Која је реална цена 3WD из 92'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...