Djeneral 1432 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, uz malo veće kašnjenje sa predstavljanjem umesto 1. , moja 122. poruka je predstavljanje...razlog? Pa eto, hteo sam da malko "upoznam" ljude ovde i da vidim vredite li išta Inače, ja sam Dejan iz Novog Sada, imam 29 god...obožavam sve na dva i četiri točka...vozio sam na trkama 9 godina, ali četvorotočkaše. Razlog kraja moje karijere je "blaga" krivina u kojoj sam stekao doživotne probleme sa kolenom i zglobom na ruci :-[ a ni finansije nisu pomogle Što se tiče motora...pa na prvi sam seo sa čitavih 6 godina, auto sam vozao već sa 9 (ono što sam sa 7 okretao volan dok je ćale davao gas se ipak ne računa ) . . . e, ovaj da, motori...vozio sam sve i svašta...ali bukvalno. Moram da priznam da nisam vozio ništa preko 750ccm ali nije frka zbog toga, iskreno ni ne planiram. Volim brzu vožnju ali pre svega volim sebe tako da brzo vozim samo kada mogu da kažem da se osećam sigurno (taj osećaj je naravno subjektivan). Trenutno ne posedujem motor i već nervozno tražim da kupim neki , a na sreću ponekad maznem ćaletov Aerox kad ga on zaboravi u garaži pa barem malo sebi dam oduška. Pozdrav svima, a sledeće sezone ćemo se verovatno i lično upoznati na nekoj vožnji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav djenerale! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovaj je garant neki inspektor (prvo se infiltrirao a nije rekao cime se bavi) ;D Poz Dejane ae javi se, pa navrati kako si i obecao, ah da dobrodosao 'inspektore'. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Octobar 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1782 Napisano Octobar 15, 2007 Vlasnik sajta, 5351 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Djenerale! Ajd oprastamo ti sto se nisi ranije predstavio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan He he dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav djenerale i dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podzrav!dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pozdravima Evo da podelim sa vama slike koje su označile početak moje ljubavi prema motorima ;D Ovako me je tata "navukao" na motore, a i vidi se kako sam sretan bio Ovako sam počeo da se vozam kad sam uspeo da dohvatim nogama zemlju ;D Ovo mi je bio prvi start na moto trkama u Novom Sadu, malo su me čudno gledali jer sam imao samo 7 godina al mi nije jasno zašto...šta ima čudno u sedmogodišnjaku na trkama? E ovo je moj prvi pehar! Najmlađi učesnik na moto trkama u tadašnjoj Jugoslaviji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...