Raša 54 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan od čega si krenuo, mislim kakva je motor bio pre nego što si ga prepravio? inače uradio si ga ukusom, da ne vrišti preterano, baš mi se dopada. ja sam sad u zastoju, a trebao sam pola posla uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan motor sam uvezao iz svajcarske krajem 2005 bio je u extra stanju 32000km bez ijedne ogrebotine jedino sto sam zamenio su gume lanac lancanici plocice i lamele a to sam ja kriv zbog preteranog tockiranja i sve to ove godine,presao sam sa njim za dve sezone oko 8 000km ,delove sa njega koje sam skinuo prodao sam za oko 700 -800e tako da se nisu bacili .vrlo je bitno kad ulazis u prepravku motora da znas da vreme i pare ulazes u zdravu osnovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan naručeni farovi iz louis-a, majstor farbach treba da odlije masku od 999... ja nešto čeprkam po garaži, pripremam šta mi treba da bi mogao da savijam cevi (držač prednjeg točka, šablone).... mrdnuo sam iz mesta, jupiiiii! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozuri Ra$o, zima nece jos dugo da traje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan naručeni farovi iz louis-a, majstor farbach treba da odlije masku od 999... ja nešto čeprkam po garaži, pripremam šta mi treba da bi mogao da savijam cevi (držač prednjeg točka, šablone).... mrdnuo sam iz mesta, jupiiiii! ;D Samo napred, mrdaj pozadinu, da vidimo vec jednom "master-piece" u komadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan molim Boga za neku mećavu ali ne vredi! ;D farovi stigli, maska odlivena, stiže sutra. evo slike. samo što su u međuvremenu napravljeni otvri za vazduh, tu dolazi gusta alu mrežica. mislim da će se lepo uklopiti na crnu masku i viyir. postaviću uskoro sliku kako to provizorno stoji na motoru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto radite ti i farbac odlicno izgleda, smo guraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo kako se to radi uz pomoć štapa i kanapa... ;D maska će još malo da se obradi, malo je velika, a i pola motora fali tako da ne može da se stekne baš prava slika. a sad idem da se bacim na pravljenje nosača repa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazes da jos primaknes masku, recimo ovako, mislim da bi moglo cak jos blize ovako deluje da bi bila vrlo dobra zastita od vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 25, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu i vremenu koje ulazes .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu i vremenu koje ulazes .... mani rasu vidis da oblece oko motora kao kisa oko kragujevca nikako da prione na posao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu i vremenu koje ulazes .... mani rasu vidis da oblece oko motora kao kisa oko kragujevca nikako da prione na posao :) uhhhh. kako boli istina. ;D u pravu si runner, maska će ići bliže (to sam zaboravio da napišem) nego nisam mogao drugačije da je namontiram. meni se sviđa što je ovaj prednji deo izbačen napred ali je mnogo prostora između same maske i prednje viljuške tako da je moram primaći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 26, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja reko samo da mu kazem da zna koliko cenimo njegov rad i trud.....stvarno ne predaj se i samo nastavi pa da proslavimo kad se sve zavrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja nadovezem na ovu temu.Ja sam pre dve godine od fzr-ke pravio r-1.I uopste nije mali poduhvat potrebno je mnogo truda i volje da se uradi kako treba.Neznam sta pokusavas da napravis od motora ali znam da sta god vidis moras da prepravis.Meni je najveci problem pravio rezervoar.Posto sam ugradio od r-1 morao sam da smanjim kuciste filtera vazduha pa mi je bilo malo vazdiha za normalan rad motora na visokim obrtajima.Onda sam od Aprilije ugradio fuzasrere i cevima od usisivaca doveo do kucista ustvari napravio air-boks i resio problem.Kod tebe vidim problem u prednjoj masci ,moj savet ti je da kompletnu armaturu koju drzi farove,cajgere.masku i retrovizere napravis ne da prepravljas od postojece bice ti mnogo lakse.Imam neke slike kaka sam ja to radio doduse napravljene su mobilnim pa ako ce ti nesto znaciti mogu da ih postavim.Pozdrav i puno uspeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Okaci slike, naravno. Svaki savet i iskustvo se ceni! Nosac maske cu praviti od nule, ovako sam postavio cisto da vidim kako ce se maska uklopiti jer je dosta velika. Maska ide blize motoru i malo ce se redizajnirati. Ovako mi je bilo najlakse da je stavim jer radim sam pa ne mogu da vidim ako moram da drzim rukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro prebacio evo nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Izgled pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Bobane!!! Daj jos slika, da vidimo kako izgleda sa strane, nazad itd!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast! ako imaš neku sliku sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...