Boban Zemun 49 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj si fazi druze ? Nema novih slika ?! Runer je kod Farbacha, i to ce potrajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uradio sam šablon za savijanje cevi nosača repa ali zbog posla ne smem da mrdam iz grada tako sve stoji... :-\ a da, nabavio sam i blatobran od K4, tako da sad imam sve potrebne delove, ostaje samo da uhvatim malo vremena ida radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa ajd na poso ,ovo dosad obecava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A sezona je sve bliza i bliza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan A sezona je sve bliza i bliza. današnjih -8 mi ulilo nadu da ću ga uraditi na vreme. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E vala sto je tacno, tacno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ra$o, eheeej... Zakoracismo u mart, jel se desava ista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nažalost ništa. :-[ jednostavno nemam vremena, sve potrebne delove sam nabavio ali nemam kad da radim. krenulo lepo vreme, ljudi se voze, a ja gledam. danas sam vratio stari rep i odlučio da radim prednji kraj da bih mogao da se vozim. eto, na kraju ISPALA! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nista!? Daj covece to sto je navodno otoplilo i sto su svi jedva docekali da posedaju na masine ne treba da te slomi sad kad si pri kraju , ja jos ni jedan krug nisam napravio ove sezone. Dok se sve ne zavrsi i dok sve ne bude onako kako bi trebalo da bude nema voznje, pa makar to bilo i krajem aprila. Stisni dupe i na posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 2, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hajde mrdni te guzove sta si se sad ulenjio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Greoata je sada odustati kad si najveci deo prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hajde mrdni te guzove sta si se sad ulenjio!!! auuu, vidim ja da ću da dobijem po p.čkiako ne završim motor! :D ljudi hvala vam na podršci, ja ne odustajem od namere ali kako stvari stoje teško da bih ga uradio do početka sezone tako da sam rešio da ono što ne moram da radim (a to je rep) odložim za kasnije. jbg, ne mogu da radim motor ako ga vidim jednom u dve nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ajde rasho, ne zezaj i ne kukaj k'o devojchica nego da chas spichish taj rep! ;D dajem ti fore do polovine marta ili nishta od onog pica shto sam ti obecao ;D najtezhi deo si obavio, josh malo se iscimaj, bice ti drago kasnije videcesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je rekao da ti daje top od CBR600,koji sam ti pominjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je rekao da ti daje top od CBR600,koji sam ti pominjao. hvala za top, plaćam piće kad sledeći put dođem u SM! ;D ;D ;D ;D :D :D zezam se, hvala što si pokušao da pomogneš. ovako, radovi napreduju brzinom svetlosti! kao uostalom i do sada! ;D ;D ;D ;D evo šta sam uradio -servis prednje viljuške -očišćena kočiona klešta i namontirana teflon creva napred i pozadi -zamenjeno ulje i filter -filter vazduha i goriva -svećice -antifriz, ispravljeno saće koje je bilo krivo -vratio sam exup u funkciju mamu mu j..em, živce mi je iskidao -naduvana zadnja guma ;D stigle su i plastike za hladnjak od FZ1 kao i blatobran od K4 1000 evo slika kako sam počeo da radim nosače blatobrana. ova dva nosača treba da se spoje flakom na dva mesta ali to ne mogu da radim dok ne namestim blatobran na mesto da bih video gde idu rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 9, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio i teflon creva i posto su ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam u bobansajle, izasla su me oko 3400 dinara sva tri komada, ali su koristili moja okca tj zavrsetke, ako hoces da ti ne diraju tvoja creva vec da oni prave i okca onda je jos 150 po okcu. radio sam i za kawu kod njih, sve ok.a da budu gotova za par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 10, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neki pomak Hajde sad u manju i malo to ubrzaj ,evo i ja radim neke retrovizore pa cu nabaciti slike ako budu ok Sve se nesto udruzuju te fanovi MZ-a te BMW-eisti Afrikanti , de to sklapaj pa da se i mi prebrojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo kako ce to sve da ozgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 13, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih retrovizora koji ce stajati dok ne stavim ravne rucke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami radilo se ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam do sad video ovu temu al sam je doyiveo kao svoju ja sam fzr 600 pokusao da obujem u novo odelo . Prvo mi je smetala zadnja guma koja je maksimalno mogla biti 160/17 sto ti nisi imao slucaj tako si ustedeo malo vremena ja sam morao da menjam viljusku zadnju pa siru felnu pa novu 180/17 pa nosac kocionih kljesta naravno disk i na kraju duzi lanac za 3 karike a da nozice sa zadnjim brem cilindrom morao sam da distanciram od rama 20mm Naravno da je ovo trazilo obrade strugarske ..... sad imam problem sa auspuhom al iovako sam hteo neki malo agresivniji zvuk pa .. i ja sam kupio od Brke plastiku rep od r-6 podrep od r-1 masku prednju od r1 zadnji branik od neznam cega valjda mi se svidjao kao i prednji od koga sam iskoristio samo repice koje idu uz viljusku prisio ih uz moj stari blatobran plastificirao gitovao pa gitova pa...... nosac prednje maske muka ziva isekao sam 70% napravio posebna lezista za sociva koja sam kupio na buvljaku od punta jedmo socivo valjda za mglu ugradio sam pozadi kao poziciono sa crvenom led diodom koja sa strane ulazi u socivo a stop normalno halogena po mom racunu treba mi jos 10 dana jer imam puno drugih obaveza '' ipak su ovo samo moje igracke '' kolko god mogu pomocu ti savetom da se manje mucis evo neke slike kako sad to otprilike treba da izgleda imam slike i u fazama al su mi ove draze Ostacu u kontaktu Zoran beograd 064/0304693 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan GROS ti si se bas naradio! kao što vidiš ja sam alo lenj. ;D svaka čast, motor izgleda super. evo malo slika. napravljeni nosači farova.. plastike hladnjaka i auspuh je gotov, napravio sam šelnu za stezanje, lonac je urađen, menjana mu je preforirana cev i napunjem je vunom. inače morao sam da pravim i odbojnik koji će pomeriti lonac u stranu jer je češao viljušku, a pametnjakovići su taj problem pokušali da reše pomoću brusalice. slika govori više od hiljadu reči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 16, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan nisam do sad video ovu temu al sam je doyiveo kao svoju ja sam fzr 600 pokusao da obujem u novo odelo . Prvo mi je smetala zadnja guma koja je maksimalno mogla biti 160/17 sto ti nisi imao slucaj tako si ustedeo malo vremena ja sam morao da menjam viljusku zadnju pa siru felnu pa novu 180/17 pa nosac kocionih kljesta naravno disk i na kraju duzi lanac za 3 karike a da nozice sa zadnjim brem cilindrom morao sam da distanciram od rama 20mm Naravno da je ovo trazilo obrade strugarske ..... sad imam problem sa auspuhom al iovako sam hteo neki malo agresivniji zvuk pa .. i ja sam kupio od Brke plastiku rep od r-6 podrep od r-1 masku prednju od r1 zadnji branik od neznam cega valjda mi se svidjao kao i prednji od koga sam iskoristio samo repice koje idu uz viljusku prisio ih uz moj stari blatobran plastificirao gitovao pa gitova pa...... nosac prednje maske muka ziva isekao sam 70% napravio posebna lezista za sociva koja sam kupio na buvljaku od punta jedmo socivo valjda za mglu ugradio sam pozadi kao poziciono sa crvenom led diodom koja sa strane ulazi u socivo a stop normalno halogena po mom racunu treba mi jos 10 dana jer imam puno drugih obaveza '' ipak su ovo samo moje igracke '' kolko god mogu pomocu ti savetom da se manje mucis evo neke slike kako sad to otprilike treba da izgleda imam slike i u fazama al su mi ove draze Ostacu u kontaktu Zoran beograd 064/0304693 Svaka cast na trudu ispalo je super , ako se ne ljutis jedina zamjerka je na auspuh dosao je kao strano tjelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...