BATANNN 5 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna ili je neko to vec radio,na fzr 1000 mi je prolupala masina,nisam htio da je pravim i odem kod jednog duga sto ima isti motor ali razbijen i kupim od njega masinu i ustanovim da masina koju sam kupio nije 1000 ccm vec 750ccm,znaci to je prva fzr sa crnom masinom,masina koju sam kupio je ista na izgled ali ima 6 brzina i manje rupe na glavi za izduvne grane,zanima me dali mogu prebaciti sa svoje stare masine glavu i klipove posto je to u dobrom stanju,dali su iste klipnjace i radilica,ako neko zna molim za pomoc HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Radilica nije ista,posto 1000 ima duzi hod....ta fzr 750je skoro isti agregat kao yzf 750..na stranim forumima sam citao o kombinacijama yzf agregat(donja polovina)sa glavom cilindrima i klipovima od 1000 kubika i navodno takav agregat ima oko 900 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan 850cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...