dankan 377 Napisano April 7, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 1333825516[/url]' post='1277280']1333823251[/url]' post='1277240']Niksloter, listam ovu temu, privodim kraju i taman sam se naoštrio da napišem koju i vidim da si sve rekao, to je to Bar danas su pojedini (khaki GSXR i ekipa) mogli da se pretvaraju da su fini ako ništa drugo, ovim samo postižu kontra-efekat, opet svi mi ispadamo divljaci i slično. A i policajcima svaka čast, niko se nije ni potrudio da odreaguje... Da se razumemo, nisam ja cvećka, i sam volim ponekad da "podivljam" ali znam kad je mesto i vreme, ovi momci su definitivno lečili komplekse. Ne znam o kome se radi, ali je u pitanju plavo beli gsxr bez tablica i ortaci sa VŠ tablama. Uopste nije prijatno kada vozis lagano u masi motora, a neko pored ga dize na zadnji. Uzas! Mozda su mislili da je danasnja tema izivljavanje... Zaista neki nisu shvatili poentu, ali definitivno, ako danas nisu mogli da se suzdrze onda nece nikada, nepopravljivo i ne zasluzuje dalje komentare.... Kompletan utisak: Devojka i ja smo se osecali fenomenalno, bila mi je cast voziti sa vama drugari ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan dokazivanju nikad kraja jel ! danas neki momci ili nisu shvatili poentu skupa il ih bas zabole za motiv ili su jednostavno takvi kakvi jesu pa je svaka prilika zgodna da se pokaze umece ko je veci bajker jel...a u sustini ni B od bajkera nisu shvatili ali ajd,koliko ljudi toliko cudi...vazno je da smo se skupili mnogobrojni i da je manifestacija uspela,pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan i jos nesto da dodam...drugarici koleginici Nensi da se kupi buket cveca sto nam je uvracala odlicno vreme ).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za organizaciju, svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan,lepa voznja i otvorismo sezonu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1345 Napisano April 7, 2012 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam, ucestvovao i nemam zamerke,dobra organizacija (sto je najvaznije ),samo da urodi plodom! Pozdrav svim prijateljima sa kojima nisam stigao da se ispricam i bezbedna sezona svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki i od mene Imam oko 250 komada, pa cu polako da stavljam 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano April 7, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde slike slike, klipovi, video sam da je bilo nekoliko GO PRO kamerica Upload filmica traje citavu vecnost Evo jedan kratak za pocetak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan moj skromni doprinos dokumentaciji https://picasaweb.google.com/109344171981253224451/Otvaranjesezone2012?authuser=0&feat=directlink 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!! Ovo danas je bila moja prva vožnja u grupi, i iako sam vozio najmanji motor, uspeo sam da vas ispratim jedva čekam sledeće okupljanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je savrseno! Sto kaze drug Mikula mogli bi ovako svake subote Goshke hvala na slici Imam jednu bas onako kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pozitivni efekti su uveliko nadmasili one negativne pojave. Hvala svima koji su bili manji ili veci sraf u organizaciji ovog velicanstvenog dogadjaja I naravno, svima koji su dosli, posebno onima van BG-a koji su morali da predju kraci ili duzi put p.s. Evo priloga sa Studija B, jedini koji sam ja veceras video 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast organizatorima na ovoj tabli.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam pogledao snimak sa Studia B, ne bih ni znao da je bilo udesa danas, mada je bilo primetno da su se pojedinci isticali nasilnickom voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 7, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo...lepo.....sunčano...toplo..... bez kiše...i 20 u plusu! Za prvo otvaranje moto sezone i neočekivano, za mene, mnogo motora oko 700! Ono što je ostavilo baš utisak...... je čitanje imena svih onih koji više nisu sa nama....i nadam se da se taj broj nikada neće povećati.... Nadam se i da je poruka poslata! Goshke slike su ti fantastične! I mi imamo dosta......ali dok se sve to ne sredi a i "vidoje"...evo par fotki za sada i od nas! Dele se flajeri....Bravo dečaci! ....malo se delilo i pupsovcima.... Natašini i Dakijevi anđeli! Još jedan mali anđeo- budući bajker! Neka im je večna slava! Neka nas čuva Bog! Uživancija.... Do sledeće godine.... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U ime Maxi Scooter odeljenja (22 motora + 3 naknadno) želim da pohvalim organizatore i da im čestitam na uloženom trudu. Drago mi je da smo bili deo ove lepe priče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nesto fotkica. lepo je bilo svaka cast za organizaciju.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo, i dosta od mene Smorio sam vas 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 7, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Gde si smorio....slike su ti prava mala umetnička dela! Fenomenalne su! Profi nema šta..... Veliki pozdrav od Bandolerosa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su PREDOBRE! Svaka vam čast svima, i na sličicama, a vala i na vožnji i organizaciji. Zavidim vam, ali BAŠ! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...