nensy 1263 Napisano April 6, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prestajem da budem pretplatnik na ovu temu bre bre...kampovacu ovde do sutra ujutru.... Vidimo se sutra ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 6, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Gledam sada na TVu prilog o motociklistima, i naravno snimak lika koji vozi na tocku preko terazija... U rusiji Putin dolazi na ovakve motociklisticke dogadjaje a ovde nas zbog nekolicine divljaka nazivaju divljacima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prilog na studiu B !!!! Konacno imamo konkretnu duzinu priloga, receno tacno ono sto je problem, KRENULO JE !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 6, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/153485-motociklisti-sutra-defiluju-centralnim-beogradskim-ulicama-video http://www.24sata.rs/m/vesti/beograd/vest/sutra-svecano-otvaranje-moto-sezone/35711.phtml http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Sutra-svecano-otvaranje-moto-sezone.lt.html http://www.vesti.rs/Auto-moto/Otvaranje-Moto-Sezone-2012-7-aprila-ispred-Savezne-Skupstine-u-10h.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Svi zainteresovani bajkeri iz Kragujevca i okoline za subotnju akciju u Beogradu Spasi bajkera a koji zele da ucestvuju u njoj neka budu ispred cafea Odisej u Glanoj ulici u subotu 7 aprila 7.45h, da bi se krenulo u 8.00h a da bi se stiglo do 10h ispred Savezne skupstine u BGD. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Veceras u Kragujevcu kisa ali nije nesto jaka. Kakva je meteo situacija sutra BGD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Jeli buduce pravnice sa Kumodraza, zasto takvi crni komentari,a da se nisi negde okliznula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Moli se bajkerka Nensy da ponovo upotrebi svoje veštičje sposobnosti rasterivanja oblaka bar za ove motoriste što bi došli iz unutrašnjosti, a i za ove beogradske od šećera, pa kad budu osetili šta znači: masa, doći će sledeći put i po snegu Ajde, Nensy, isto kao u prošlu subotu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasabg 2 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: sym jetsport Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim sutra,ali stizem do 3 h.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta/1/1924284/1/1h rominjanje...taman da vam opere motore..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 6, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce, ceo dan http://www.weather.com/weather/wxdetail/SRXX0005?dayNum=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 6, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Za sve kojima sutra zatreba a pre svega za naše prijatelje koji dolaze na skup a nisu iz Beograda, objavljujemo Pomoć na Drumu - Spasi Bajkera - SOS telefon Asocijacije Motociklista Srbije - BJBikers. +381 62 18 19 710 U slučaju bilo kakve, ne daj Bože, neprilike u kojoj bi vam zatrebala bilo kakva pomoć, informacija i slično slobodno pozovite ili pošaljite SMS na gore navedeni broj telefona. Molimo vas da ovaj telefon pozivate samo u slučaju preke potrebe kako bi uvek bio dostupan onome kome je zaista pomoć neophodna. Telefon će biti dostupan 00 - 24 svakog dana u godini počev od Subote 07. Aprila 2012. godine od 08:00h 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se MIna, omasio sam prognozu,to je bila za danas..... svasta od mene....do duse, gde ste videli Zeca koji se razume u internet i te novotarije.... sutra sunce.....mislim, ko sme da protuvreci cs adminu..,pa posle da me ubije awp-om..... jos jednom izvinjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na tvrđavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan zeko popices ban vidimo se sutraaaaaaa :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 6, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Gledam sada na TVu prilog o motociklistima, i naravno snimak lika koji vozi na tocku preko terazija... U rusiji Putin dolazi na ovakve motociklisticke dogadjaje a ovde nas zbog nekolicine divljaka nazivaju divljacima Došao bi i naš nego je podneo ostavku E da, vidimo se sutra !!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan bem ti kisu...u M...ajde bre Nensi,izvracaj nesto ...zovemo te sledeci put na sremacki kotlic..necega jel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 6, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Gledam sada na TVu prilog o motociklistima, i naravno snimak lika koji vozi na tocku preko terazija... U rusiji Putin dolazi na ovakve motociklisticke dogadjaje a ovde nas zbog nekolicine divljaka nazivaju divljacima Došao bi i naš nego je podneo ostavku Kakva šteta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja veća danima gledam prognozu. Nikako da skontam kakvo će vreme biti. Čas stave da će biti kiša, čas sunce... Pravo proleće. Iskreno se nadam da neće biti kiše, a u tom slučaju eto nas bar nekoliko pari iz Zrenjanina Pošto sam ja očigledno mlad bajker i gušter, objasni mi molim te u kakvoj su spojivoj vezi vožnja motorom i internet prognoza :zbunjen: ... To bi možda trebalo da zvuči ovako 25.04 E drugari, zvale me neke ribice i idem motorom na remo 25. juna 18.05 Još metar dana, jedvaaaaaaaaaaaa čččččččččččekammmmmmm :ooo: , a i ribice su nestrljpljive da se provozaju magistralom... 06.06 Extra idu još tri drugara sa svojim makinama ( samo da neki smarač ne smori sa nekom šupljom pričom :bljak: ) more more... 23.06 Ne rise da se niko nije setio da pogleda prognozu (pu bem vas nesposobne )... moraću ja sutra kad se probudim da bude svežija! 24.06 065 5553254 tuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuu, alo Mile sad sam gledao prognozu i ako možeš da javiš Jovi i Djuri da ja ne idem, ali vam zato želim srećan put i lep provod... i nemoj da niste okacili slike na FB kad stignete :( :( .... P.S Marija je moja nju nemoj da ste pipnuli!!! :zdravo: Lako je tebi frajeru kad si sa NBGD-a. Imaš do skupštin max 10 minuta. Probaj da shvatiš nas koji nismo iz BG-a. No. nije ovo mesto za raspravu . U koliko vreme bude iole pristojno za vožnju dolazimo . Nisam mislo da nećemo doći ukoliko ne bude sunčano i ispod 25C Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano April 6, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moli se bajkerka Nensy da ponovo upotrebi svoje veštičje sposobnosti rasterivanja oblaka bar za ove motoriste što bi došli iz unutrašnjosti, a i za ove beogradske od šećera, pa kad budu osetili šta znači: masa, doći će sledeći put i po snegu Ajde, Nensy, isto kao u prošlu subotu! +1 Javi se Nensy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 6, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Englezi uopste ne voze motore . Nece da bacaju pare na taj hobi zato sto imaju mnoooogo kisnih dana u godini pa ne mogu da se voze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan rominjanje...taman da vam opere motore..... Taj sam ...Još od prvih vožnji ove godine ga nisam oprao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga 07.04. Vidimo se ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano April 6, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pre nekoliko sekundi gledao prilog o ovoj akciji u dnevniku RTS-a. Ovo, kako smo okarakterisani jednostavno prelazi sve granice pristojnosti! Nekako bi trebalo da im se odgovori. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....Još 6 sati sna ako odmah ugasim komp, istuširam se, trkom uskočim u krevet i zaspem u letu....a oči mi k'o sarme još uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...