DjordjeMijailovic 2639 Napisano Mart 23, 2012 Strucnjak, 1629 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uspon ka iriskom od novog sada.. Brzina (srecom) 30-ak jer sam prvi put vozio sa tank torbompa mi je bilo neugodno. Krivina. Iza krivine zgazena kanta/flasa od ulja i preko cele leve trake (obe su za isti smer) bara od ulja. Ispravljam motor, kocim, dolazim do fleke, pustam kocnicu, opustam se i osecam da mi je kliznuo prednji na kratko, a zatim odmah i zadnji malo duze. Srecom, pogodio sam baru skoro 100% uspravno i na nekom uzem delu. Ne znam kako se motor ispravio i kako nisam pao. Stao sam, i vidim debelo isprskan zadnji blatobran i fleke od ulja na obe gume. Stize me jeza. Narednih 100km voznje sam vozio krut toliko da sam se izmorio kao da sam vozio 300km. Posle par km, skoro na vrhu fruske, stizem putare. Stajem i pitam ih jesu li videli. Kazu da nisu, ali su me odusevili reakcijom. Zabrinuto i prilicno hitro su resili da odu i odmah saniraju fleku. Ono sto me najvise iznerviralo je sto NIKO ni biciklisti, ni motorista (najvece razocarenje) ni kola ni kamioni, nisu putarima nista rekli a prosli su pored njih. Ne mogu da verujem da ljude toliko boli k za ostale. Bitno je da su oni prosli a za ostale... Najvece razocarenje je zapravo za kolegu motoristu. Mozda se i prepozna ako vidi poruku na forumu. Cuvajte se fruske, bice ostataka te fleke tu jos sigurno 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao... Lepo sto si obavestio putare a i ovde pokrenuo temu da se neko ne bi zeznuo. ps. ima raznih ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 23, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E tako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Mart 23, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak Venca iz pravca NS je toliko masan da mislim da prosipa ko sta stigne. Ali vremenom se naviknes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas Djole.Ovim postupkom si dokazao da jos ima pravih ljudi. Imas dva piva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam i ja prosli vikend tuda, ali sva sreca penzionerski pa nezeljenih posledica nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 377 Napisano Mart 26, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila prosuta flasa, a uspon od strane Novog Sada prema Iriskom Vencu je kompletno zamrljan celom duzinom u desnoj traci. Mora se voziti stalno levom (brzom) trakom. To su kamioni ostavljali uljani potpis na usponu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 555 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Generalno,Venac je zeznut sto se tice puta.Prolazi puno kamiona koji nose sve i svasta pa im iz prikolice ispada na put tako da neznas sta te ceka iza krivine.Najbolje neka umerena voznja i nema problema.Idealan put koji sam vozio na Fruskkoj gori je put ka Letenci,bez rupa,ulja i prasine,lepe krivine idealno za voznju-preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Posle par km, skoro na vrhu fruske, stizem putare. Stajem i pitam ih jesu li videli. Kazu da nisu, ali su me odusevili reakcijom. Zabrinuto i prilicno hitro su resili da odu i odmah saniraju fleku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 26, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Generalno,Venac je zeznut sto se tice puta.Prolazi puno kamiona koji nose sve i svasta pa im iz prikolice ispada na put tako da neznas sta te ceka iza krivine.Najbolje neka umerena voznja i nema problema.Idealan put koji sam vozio na Fruskkoj gori je put ka Letenci,bez rupa,ulja i prasine,lepe krivine idealno za voznju-preporuka. Pa ti imaš super motor za te stvari. Baš je do jaja kad nemaš pojma šta te čeka iza krivine vožnja je uzbudljivija, to ti je kao kad se kresaš s devojkom u kući njenih roditelja a puna kuća rodbine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 555 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan :lol: e jesi lud,meni su gume na izdisaju i klizao sam par puta pravi drift ali to je to što kažeš pravi motor za krivine ali za druge baš i nije.Dva druga su mi pala prošle godine sa trkalicama pa su sjebali motore.Još malo i kupujem nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 26, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Treba obratiti pažnju i na radar kad se spušta sa Venca prema Novom Sadu. Te krivine dobro poznajem i volim da ih vozim, a nisam dugo išao na tu stranu pa sam se opustio. Ograničenje je 60, a mene su dok sam vozio kola upecali na 85. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...