aca-pn 6418 Napisano Mart 23, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kupujem polovnu enduro gumu 130/80-18 u solidnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Mart 27, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Maj 8, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A da se napregnes za novu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau K60 u navedenoj dimenziji? Odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Maj 8, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bane moze li neka slika da vidim koja je sara i cena me interesuje, moze i na pp Meni se cini da si mi ranije rekao da se ta guma ne proizvodi u toj dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bane moze li neka slika da vidim koja je sara i cena me interesuje, moze i na pp Meni se cini da si mi ranije rekao da se ta guma ne proizvodi u toj dimenziji. K60Scout nema u toj dimenziji ali ima K60 i imam je na stanju Slika : http://altes.co.rs/?page_id=488 Cena : http://altes.co.rs/wp-content/uploads/2011/11/Cenovnik-Heidenau.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Maj 8, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne kazes, ajd da je probam i ja, valjda ce se dobro slagati sa prednjom T63 Rezervisi mi jednu, mozes da mi je posaljes kad imas vremena, nije mi hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Mitas 130/ 80 - 18 . A ko si zainteresovan da slikam i i vidim DOT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne kazes, ajd da je probam i ja, valjda ce se dobro slagati sa prednjom T63 Rezervisi mi jednu, mozes da mi je posaljes kad imas vremena, nije mi hitno. OK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odgovaraju li ove moje gume? http://www.novisadcityoglasi.com/index.php?val=info&id=43582&l=&kategori=4&franfs=1&stad_namn=novisad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Maj 14, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj oglas, pa ces da vidis da li odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...