nash 488 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nesto o ovom motoru http://www.polovniautomobili.com/oglas1984239/kawasaki_zzr_600/ ? Po recima vlasnika, motor je u dobrom stanju... Mnogo puta sam otisao tako na rec pa je ispalo nesto sasvim deseto od opisa preko telefona... Vlasnik je iz Beograda, a motor se nalazi u Vladimircima (ako sam dobro razumeo) jer ima vlasnik kucu tamo i mesto za motor. Meni treba 180 km u jednom pravcu, a vlasnik nece svaki cas da dolazi iz Beograda, pa bih voleo da saznam nesto vise o motoru od nekoga sa ovog foruma da ne bih maltretirao i sebe i vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Motor preko slika izgleda lepo,ali nikad ne znas sta je ispod Mislim da bi trebalo otici i pogledati motor,sta je kako je,da li su isti brojevi u saobracajnoj... Kod nas imas gomilu ZZR-ova pa moze da se desi da je ubacivao drugu masinu a da to nije prijavio... Ko zna sta sve moze da bude....moj savet je da odes da pogledas motor Sto sam rekao gore obrati dobro paznju,jer trenutno kod nas se ZZR-ovi prodaju za par stotina evra vise (tj. toliko traze u oglasima),mozda je vlasnik vec uracunao u cenu i neki kvar ili tako nesto srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 22, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan obavezno pitaj za drugu brzinu, dal iskache ili ima neki problem sa njom, to je zzrovima poznata boljka koja koshta 250-300E da se sredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima... pitao sam vlasnika i preko telefona rece da je sve u redu i da nema nikakvih problema sa agregatom i menjacem... dogovoricu se sa vlasnikom pa cu u toku sledece nedelje ici da pogledam... dobro bi mi dosao jos neki savet ako neko ima jos nesto korisno da napise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja najjeftinija varijanta, odes busom (stopom), poneses u rancu filc za ispod laminata 10 m i 2-3 strec folije to je oko 250 din, pogledas motor ako kupis sednes i vozis ili pakujes pa na AKS za 3000-4000 din... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozoves i kazes da se razumes u motore, da ti kaze pravo stanje da ne dolazite u neprijatnu situaciju, i da ako motor nije takav trazices da ti nadoknadi troskove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 23, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Druze gledao sam taj motor prekljuce, i jedino sto bih ti rekao je zali boze i tog autobusa i auto stopiranja a ponajvise folije za pakovanje!! Ukratko: - padano je sa jedne strane, ceo je farban,u voznji se uvija, pisa ulje iz leve viljuske, plastike su navarivane, plastika oko volana ima problema sa zabicama i podosta je ispucala, prednji diskovi,plocice, obe gume su za menjanje ........... ma motor bobonca Ako bi neke dublje detalje javi se na pp da ti dam further information 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan mvSHOEI takva informacija mi je trebala! imas pivo kad se vidimo! bas mi zanima kakve jos informacije imas o ovom primerku, posalji mi PP obavezno! zaobilazim ovaj zzr u sirokom luku! a vlasnik preko telefona prica kako je motor u extra stanju i da mu nista ne fali, kao moras doci pa da se sam uveris > da dodjem i da bacim 50-60e na put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc prijetalja je odlicna stvar, ustedi i vreme i novac i zivce i nos prodavca prevaranta... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan tema moze da se zakljuca, zahvaljujem se svima na pomoci... kupio sam juce motor al` ne taj zzr... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79118-naizgled-obican-dan-ali-ponovio-se-i-ja/page__gopid__1268411#entry1268411 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...