profesor momir 250 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 17 mart vreme toplo za ovo doba godine, negde oko 20 stepeni čak. Dogovor sa Nik Olom, vožnja do Fruške gore., ali malo da okružimo. Preko Inđije pa starim, sada renoviranim putem na Frušku goru. Pripreme za putovanje i nabavka nove opreme. Ovaj put moto navigacija Bear i viktor inoks spasilački nož. Prvo kafica u City kafeu. Sa Nik Olom dolazi i Željko.Potvrđujemo dogovorenu rutu i planiramo i da navratimo i do Zmajevca gde čopersi prave žurku u prirodi.Pridružuje nam se i Boža koji neće ići sa nama. Motor spreman za prvu vožnjicu ove godine. Vožnja preko Rume, ništa posebno, već dosta puta viđeno... Od Rume ka Inđiji. Put ravan, monoton. Njive se obrađuju. Malo me grize savest, neko radi a ja se vozikam, ali, svako svoje... Ubrzo stižemo u Inđiju, parkiramo se i Nikola nas vodi u kafanu žal za mladošći, kaže to trebe videti... Uređeno u etno stilu sa dosta elemeneta kiča, kroz prikaz Titovog doba, socijalizma, samoupravljanja i radničke klase. U svakom slučaju bilo je zanimljivo sesti i popiti piće. Ogladnilo se i Nidža nam predlaže restoran Satelit na izlazu iz grada prema Novom Sadu.Tako i bi i posle par kilometara restoran u futurističkom stilu, sušta suprotnost mestu na kome smo bili. Fantastično uređeno, osoblje ljubazno. Uzeli smo samo po čorbicu i salatu, taman toliko da možemo da se vozamo posle. Uz to smo dobili i pitice, zemičke i mesa u čorbi kao da smo naručili odreske. Hrana za svaku pohvalu... Preporučujem , svratite... Dalje nastavljamo sada renoviranim putem ka Novom Sadu preko Fruške gore... Put lep , nov, renoviran mami na brzu vožnju. Opuštencija i uživanje... Na drugoj raskrsnici skrećemo preko Fruške gore ka Iriškom vencu. Uh, pri kraju je put bio toliko loš da bi savim odgovarao enduro motorima. Na vencu kafica i brdo motora. Svi su jedva dočekali lepo vreme da se malo provozaju... Dalje Zmajevac i mesto gde su Čopersi pravili žurku... Ništa posebno, valjda smo i mi stigli kasno kada se narod polako i razilazio, negde oko 4 sata. Malo smo protegle noge,pa nazad preko Vrdnika i Rume za Šabac. Divan silazak ka Vrdniku, napokon malo i krivina. Laganica nazad, oko 80 i polako kući...Tako, vožnjica, da nas mine želja a i nešto sam bio umoran tako da mi je prijala lagana vožnja. Malo smo smarali Nidžu, koji je svaki čas zujao sa njigovom nindžom pored Željka i mene. Motor pripremljen, servis urađen,filter za vazduh promenjen, samo zuji. Da bog zdravlja, spreman i za neka duža vozanja i dalje destinacije... Navigacija je ok, samo mi je pukao nosač kada sam ga postavljao, previše sam ga zategao, ali dogovorio sam se sa dobavljačem da mi isporuči drugi. Mislim da će značiti u nepoznatim predelima i kod gradske vožnje u novim gradovima... Sve vas pozdravljam, znam da ovo nije ništa posebno ali i ja volim da pogledam i naj manje ostale putopise, tako da će i ovaj moj nekoga zainteresovati i razbiti monotoniju svakodnevnice do novoga vozanja... Pozdrav svim bajkerima i bajkerkama... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Profesore,izgleda da su kritike vredele,odmah si podelio tvoje uživanje sa forumašima.Vidim i nož je prisutan,nadam se da ga nećeš nikada upotrebiti za ono zašta je namenjen.Pozdrav i želim ti još mnogo lepih vožnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep izvestaj, i znam kakav je osecaj prvenstvo voznje u sezonu. I mi ovde imamo neko ludo lepo vreme tako da Sam I ja uzivao u motoru. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika, a opet za vikend u martu, VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo kolega, pocelo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, nema sta. Srecan pocetak sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, vi u nedelju kod nas a ja danas u Sabac kod vas. Bilo mi drago upoznati novog bajkera Djordja Mihajlovica super mladica i videti njegovu jamahicu, Eto Sapcani sezona pocela valda cemo se cesce vidjati i u NS i u Sapcu. Srecno nam bilo svima novo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 24, 2012 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo...samo tesko da se vidi...slike su bas preteske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...