Satelis 16118 Napisano Jun 13, 2013 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Keleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Jun 13, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sad Zvao jutros Matu u Mladenovac i nema nigde prednje u veleprodaji pa sam uzeo zadnju i okrenuću šaru,ista mi je dimenzija prednje i zadnje gume. Inače odlična guma juče vozio po kišici i guma extra drži i to samo zadnja - sutra montiram prednju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko022 1 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: suzuki burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko videh ispod slike, power pure nema u dimenziji 160/60R14 za mog burgija 650. Prednja mi je takva pa bih hteo i zadnju da kompletiram. Zna li neko da li uopšte postoji u toj dimenziji i gde ih ima ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skuterasi. Cisto da pomognem ako nekom trebaju Michelin City Grip dimenzija 130/70-12 i 120/70-12. Jos 2 kompleta ostala, gume su nove, upola cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...