vacr0 293 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem levi zmigavac za transalpa 87. Ponude ovde ili na pm Ovakav mi treba: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod nas u Guevara Moto Shop-u takav za 1.980.00 dindzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem levi zmigavac za transalpa 87. Ponude ovde ili na pm Ovakav mi treba: e sad treba da,a kad sam imao nikom nije trebalo,jbg,prodo za 20 evra oba,cimni ovaj broj 063636156 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod nas u Guevara Moto Shop-u takav za 1.980.00 dindzi Hvala shonsi, pogledacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem levi zmigavac za transalpa 87. Ponude ovde ili na pm Ovakav mi treba: e sad treba da,a kad sam imao nikom nije trebalo,jbg,prodo za 20 evra oba,cimni ovaj broj 063636156 Video sam kada si prodavao, ali tada mi nije trebalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem levi zmigavac za transalpa 87. Ponude ovde ili na pm Ovakav mi treba: e sad treba da,a kad sam imao nikom nije trebalo,jbg,prodo za 20 evra oba,cimni ovaj broj 063636156 Video sam kada si prodavao, ali tada mi nije trebalo ebaji ga,jel si zvao tog lika,Dejan se zove iz Kanjize je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos zvao, razmisljam da li da stavim led zmigavce, pa imam dilemu, ne znam koliko je to pametno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos zvao, razmisljam da li da stavim led zmigavce, pa imam dilemu, ne znam koliko je to pametno ja sam na moju stavio od suzuki dr-a, mali su i extra izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni na kraju led zmigavci, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...