mixa 1242 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se polako radja neka nova klasa "motora",prvo Piaggo Mp3,a sad evo i ovaj Can Am Spyder. U njemu je Rotaxov motor od 998ccm Petostepeni mjenjac,a prenos ide preko remena. Kako ce ovo biti prihvaceno? Ko zna? Mada ovdje mi se ne dopada,sto za razliku od Mp3 ne zalijeze u krivinama,pa to vec nije motor sa tockom viska nego zamalo ATV!? U svakom slucaju meni se ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podseca me na motorne sanke. Nego sta mislite moze li ovo na zadnji ;D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 11, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ukrali su ideju od pokojnog "ghost ridera" on je na motorne sanke montirao tockove... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 197 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Njegova najveća mana je upravo to što se ne može nageti u krivini... Cena mu je oko 15,000 dolara, ali je*** to kad moraš da usporiš na 30-40 u krivini da bi je prošao... Ja mislim čak i da ATV svaki može brže da prođe u krivini, jer ima više 'vuče' pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Octobar 11, 2007 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cak i Harley Davidson firma nesto radi slicno... To je njihov pokusaj da patentiraju trajk koji ima sposobnost da se naginje u krivinama. Kazu da verovatno nece ni ulaziti u proizvodnju, ali je zato cilj da osvoje patent, pa ako neko drugi bude hteo da se klati morace da plati Naginjanje po krivinama postizu hidraulikom, koja pomera motor u stranu u koju se skrece. Naravno, ogibljenje i dalje moze da funkcionise (kako kazu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj,kako oni misle da zastite patent,kad Mp3 radi na ovom principu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Octobar 11, 2007 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj,kako oni misle da zastite patent,kad Mp3 radi na ovom principu? Pa da, al pitanje ko je prvi krenuo u patentiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj,kako oni misle da zastite patent,kad Mp3 radi na ovom principu? Pa da, al pitanje ko je prvi krenuo u patentiranje Cisto sumnjam da ce Zabari cekati da ovi zavrse,pa da patentiraju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Octobar 11, 2007 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo i Yamahinog odgovora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 12, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo se izmishljaju, nema nishta bez dva tochka. A ko hocce 4 tochka neka kupi ficka pa neka se shvrcka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 12, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo su sve proseravanja... cisto da se razumemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Spyder je vise neka egzotika, odgovor na mp3 bi vise bila Gilera Fuoco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2336 Napisano Octobar 15, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam prvi put video slike ovog Spydera bio sam impresioniran. Izgledao mi je mnogo dobro. Onda sam ga pre mesec-dva video uzivo kod dilera... Pih! Bas k'o motorne sanke sto rece Scarface. I to neke mnogo plasticne. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je svrha takvih kreacija, ko moze da definise ta vozila. Sta je to, hi-tec frankestajn . Da li je neko od vas to probao ,strasno me interesuju utisci posle voznje na ovim trotockasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW je jos pocetkom 80-ih radio konverziju na R80 ili R100 ne secam se, NARAVNO sa naginjanjem, jer ovako BEZ, ne vidim svrhu. Sacu iskopam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Odavno je kod nemaca bilo par različitih trajkova sa kontra konfiguracijom, meseršmit, henkel i jedan koji je imao i sistem za naginjanje kroz krivine. Tako da ovi novi mogu da ga duvaju za patent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan to jeste, ali nisam mislio na Isetu i slicne konzerve iz 50-ih, nego bas na motorcikl, fabricki, serijski, mozda je bio K100, samo mu nakacili napred dva tocka i peglaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kome se sviđaju moderniji, ima i toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da pokrecem staru temu,ali... Prvo,dobra stvar za one koji nemaju A kategoriju je da se Spyder moze voziti sa B kategorijom Dalje,motor ili sta li je vec,je poprilicno robustan,tako da ja sa svojih 2 metra ne izgledam kao dzin na njemu... Ali najveci bezobrazluk sa doziveo na standu kod radulovica koji osnonu verziju prozaje za 17500e,dok je neka exclusive 19000 i nesto vise eur.. Isti taj Spyder kod nekih momaka iz Ivanjice (extrememotors ili tako nesto) kosta 14500 za osnovnu verziju i 16000 za exclusive... Cist bezobrazluk od strane starog lopova Radulovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...