acim 011 0 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Kawasaki er5 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama od novopridoslog clana, staz na dva tocka mi je oko 6 godina i do sada sam posedovao: Laverdu Formula s750, Yamahu FZR 400 rr a od pre neki dan sam vlasnik Kawasakija ER5 ( 2004 ). Zelim vam svima ugodnu i pre svega sigurnu voznju u dolazecoj sezoni. Takodje koristim priliku da zamolim kolege koji poseduju isti tip motora za savet: koje ulje da koristim ( gredacija 10w40 ) unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Acime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Acime i dobrodosao,u podforumu GARAZA naci ces puno informacija kako o uljima tako i o ostalom odrzavanju.Mogao bi u posebnoj temi da nam opises tvoje utiske i stavis neku sliku LAVERDE koju si vozio,to je legendarna marka koja je na zalost propala i danas se vrlo retko srece.Kao klinac sam imao neko kratko iskustvo sa modelom 1000 jota i dan danas mi je ostala u lepom secanju.Srecna voznja i lepo druzenje sa nama na fomumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Docro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Acime sve najlepše ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan a od pre neki dan sam vlasnik Kawasakija ER5 ( 2004 ) Moj prvi veliki motor... Pocetnicki motor ali dobar... Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...