GlumacA 0 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Burgmana 400,2007 ili mladjeg,ako moze da se uklopi u cenu oko 2500e.Zna li neko da li moze da se uveze za te pare i imate li nekoga ko ih dovozi!? Unapred hvala,pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac nemas ni u inostranstvu da ga nadjes.. Da dodas jos bar 1000-1500e pa da pocnes da razmisljas o tom godistu.. Za novac koji si naveo mozes da nadjes oko '03god da bude u ok stanju. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican godiste 2004 uvezen iz USA,uradjen servis,ocarinjen,gume su za zamenu!Mozemo oko cene na PP ili 065/6127000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GlumacA 0 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maxi,onda cemo sacekati sledecu sezonu. Pzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GlumacA 0 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ponudu Burgmana 2004,ali ne bih uzimao nista starije od 2007. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bi trebao da cekas vise od jedne sezone. I ja bih rado kupio BurgmanaK7 za 2500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GlumacA 0 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da sacekam sezonu,kako bi skupio jos kinte Pozdarv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...